- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lockstock
aktív tag
Nem hiszem, hogy ellent mondok, max nem jól fejezem ki magamat

Lehet nem írtam, de Raid 5-t szeretnék.
Most alaplapi Raid 1 van, nem igazán vagyok megelégedve vele, mert úgy tűnik lassabb, mintha nem Raidben lenne, de legalább biztonságos.
Az adatlapján úgy olvastam, hogy:
1 vinyó, egy egységnyi sebesség: 1,5
2 vinyó, Raid 0: 2 egység: 3,0
3 vinyó, Raid 5: 3 egység: 4,5
Nekem a sebesség és a biztonság is fontos, ezért fontolgatom a Raid 5-t.
4db 250 Gb-s vinyónál a felhasználható terület 750Gb, és mindegyik lemezen lesz egy negyednyi paritás sz*rság is. Így ha egy kiesik, még lehet pótolni adatveszteség nélkül.
Na nekem ilyen kell, ezért kérdeztem az előbbi kártyát, hogy milyen.
Kártyára még áldoznék is többet, de egyszerre kártyára, alaplapra, stb-re egyelőre nem tudok. Ha van különálló PCI-os raid kártya, ami jobb és max. 50-60k az még lehet érdekel. Annyi, hogy később újítom be a többletköltség miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest