Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ottoka
őstag
válasz
edeleny
üzenetére
Nálam pont a fordítottját hozta ki. Nálam akkor a leggyorsabb, mikor 64kb-os stripe-on megy. Én is használtam nvraid vezérlőt, és a hdtach szerint lassabb a promise kártyás megoldás, viszont nvraidet nem láttam még 100-120Mb/sec-el másolni. Tegnap pl. az egyik tömbről írtam adatokat dvd-re, közben ráindítottam egy 6,5 gb-os file másolást, és szépen átnyomta 85-90Mb/sec-el, tehát nem esett vissza az átvitel, míg egy nvraides cuccon ez elképzelhetetlen.
Én everest és sandra tesztjeiben jelentős javulást mértem az nvraid -hez képest, mikor tavaly év végén bele lett rakva a promise kártya. Egyedül a hdtach nem hozta ezt a különbséget. Battlefiled 2 pályabetöltés ugyanazon konfiggal, ugyanúgy négy raptorról több mint felére csökkent miután nem az nvraid vezérlőt használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest