Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
#64791808 #10702 üzenetére
Na meglett a PERC H310-es + két új négysata kábel, LSI crossflash IT mód, lábletakarás nélkül csinin teszi a dolgát, megtömtem tegnap a gépet rendesen + ventik, tápok, kábelek újraszétosztogatása-hajtogatása (mégiscsak egy desktop ház), 2.5 óra küszködés és némi derékfájás és gép-kiporolás, szűrő mosás, HDD csavar keresés és minden fiszfasz után jajjjdejóóóóóóó most, úúúgy örül a kis lelkem
Zasszony is tapsolt, igaz azon röhögött, hogy halvány lila fingja sincs, én minek örülök, de ha kell, örül velem, mert látja, nagyon vigyorgok, úgyhogy ő is vigyorgott. Hiába na, még a vigyorgást is sikerült mirror-ba tennem.
Egy gyors újabb resilver (azaz túl gyorsan kész lett, úgyhogy bizt. kedvéért végig scrub-oltam mindkét pool-om) és fakkje, hibátlan. Hát ez nagyon jó.
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
#64791808 #10702 üzenetére
Meséld, egyelőre csak olyan adatok jöttek le, amiket egyszerűbb volt resilverelni, mint újratöltenem.
Meg kíváncsi is voltam. Statisztikailag 8% az esélye annak, hogy raid5 esetén degraded állapotból normálra hozás közben makkan meg egy másik diszk és pápá mindennek.
Nemjöttbe, a maradék 92 védett most.
Pamm paramm...
Ismétlem: tök8, ez az array-em elszáll-e. Nem mission critical amit tárol, viszont nagyok. Kell a hely. Jó így.
Mindig nézni kell a felhasználás céljához a megoldás paramétereit. IT-sként ezt a kis itthoni mókát azért élesben nem játszanám el a VMWare alá tett SAN-on, elhihetedA tippet köszi, innen lövök ph-ról egyet szerintem, sima PCIe-es adaptert, IT módba flash-elve, hogy a ZFS is jól lásson mindent és kész is. Egyszerűbb modell bőőőőőven jó lesz, cache nélkül, az sem kell ZFS esetén, semmi cifra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- ASUS routerek
- Mozilla Firefox
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest