Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• intercooler

őstag

válasz LLKobe #971 üzenetére

DLC-t toltuk. Meg az autókázás

Kocsis annyi hogy van 4 verseny mód,meg 6-7 ezek 4fősek (lehetne több is)
    Ezt úgy lehet elképzelni mint pl a blur, crashday stb. Alapvetően 2 dologgal tudsz támadni rakéta, ez korlátozott a pályán tudod felvenni és a "gépágyú" ez korlátlan csak arra kell figyelni ne hevüljön túl. Van pajzs, akna, meg még sok minden. 1óra után kb ennyi maradt bennem. Hosszabb távon ez lesz a nyerő szerintem.

A lövölde a lényeg végül is ami jön az öld meg ;] Küldik abból állnak meny el ide csináld meg ezt csináld meg azt, így tudsz tovább jutni. Az 1ikbe pl az volt hogy 4 aréna szerűséget kellett túlélni a végén 1 hatalmas döggel, a talajból tüskék jönnek elő stb. félkarú rabló :)

Aztán van amiben tényleg csak az a lényeg megölj mindent/mindenkit +3 fő ellenség (nagyok). 1 másikban pedig a csővezetékekből kellett kiszedni a tölteteket.
    nekem nem is a küldik tetszenek hanem az eszközök. Pl turret, robbanós RC autó, bumeráng, robbanós nyílpuska bár ezzel még nem találkoztam.

Összességében nagyon bejön nekem, de azért remélem jönnek majd még + tartalmak mert ez 1 idő unalmassá válhat.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés