Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
intercooler
őstag
DLC-t toltuk. Meg az autókázás
Kocsis annyi hogy van 4 verseny mód,meg 6-7 ezek 4fősek (lehetne több is)
Ezt úgy lehet elképzelni mint pl a blur, crashday stb. Alapvetően 2 dologgal tudsz támadni rakéta, ez korlátozott a pályán tudod felvenni és a "gépágyú" ez korlátlan csak arra kell figyelni ne hevüljön túl. Van pajzs, akna, meg még sok minden. 1óra után kb ennyi maradt bennem. Hosszabb távon ez lesz a nyerő szerintem.A lövölde a lényeg végül is ami jön az öld meg
Küldik abból állnak meny el ide csináld meg ezt csináld meg azt, így tudsz tovább jutni. Az 1ikbe pl az volt hogy 4 aréna szerűséget kellett túlélni a végén 1 hatalmas döggel, a talajból tüskék jönnek elő stb. félkarú rabló 
Aztán van amiben tényleg csak az a lényeg megölj mindent/mindenkit +3 fő ellenség (nagyok). 1 másikban pedig a csővezetékekből kellett kiszedni a tölteteket.
nekem nem is a küldik tetszenek hanem az eszközök. Pl turret, robbanós RC autó, bumeráng, robbanós nyílpuska bár ezzel még nem találkoztam.Összességében nagyon bejön nekem, de azért remélem jönnek majd még + tartalmak mert ez 1 idő unalmassá válhat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Ford topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4427
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Küldik abból állnak meny el ide csináld meg ezt csináld meg azt, így tudsz tovább jutni. Az 1ikbe pl az volt hogy 4 aréna szerűséget kellett túlélni a végén 1 hatalmas döggel, a talajból tüskék jönnek elő stb. félkarú rabló