Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Depression
üzenetére
WD Black csinált ilyet nálam. Még a bootot is fogta. Live linux alatt lementettem mindent,
disk part clean diskután ment tovább rendesen. -
Graphics
Jómunkásember
Nálam 2 WD RED NasWare halt meg, 4TB-os...
De vettem legutóbb pár régebbi Hitachi-HGST-t, azok jobban bírják, igaz hangosabbak..
Egyelőre vennék HDD-t, de nem tudom mi lesz a nyerő.
-
válasz
Depression
üzenetére
Azért másik gépben még ellenőrizned kellene a HDD-t.
Ha a tápegység kezdi feladni a harcot, akkor ez csak a nagy probléma előszele is lehet. Valamelyik feszültség nem megfelelő. -
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Nem hihetetlen. A SMART-ban nem találsz adatokat az elektronika állapotára. Nem is lehet előre jelezni a várható meghibásodást.
-
válasz
Depression
üzenetére
Az eléggé hirtelen halál. Nekem nem egy meghajtó halt meg így de inkább az újabbak. A régiek lassabban döglöttek meg.
-
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Sajnos nem is a gyenge szektorok voltak a nagy galiba, hanem egyszer csak eltűnt a windows alól az E: meghajtó, és kiírta, hogy újra kell indítani a gépet.
Újraindítás után már a BIOS sem látta. Vagy 2 órányi próbálkozás után előkerült, de másolás közben megint eltűnt. De egyszer sikerült mentenem róla azt, ami kell, aztán lehúztam a kábeleket róla végleg. -
Nekem is van pár sokat futott. Bár 24/7 mennek az meg eleve jobb neki mint ha ki be lenne kapcsolgatva.
Cégnél 2000 nap (5-6 év) után kerülnek ki az éles használatból és onnantól backupként folytatják életüket amíg meg nem döglenek (napi tizen max párszáz GB írás megy csak rájuk). Gyenge szektornál azért felül szoktam írni egyszer kétszer és vagy megjavul (legtöbbször igen) vagy nem és akkor megy kukába.
HDsentinel meg küld emailt a válltozásokról. De néha indítok rajtuk egy egy felület tesztet, van hogy írással ha több helyen is megvan a mentés.

Bár a smartnak csak akkor hiszek ha végig én kezeltem a vincsit mert nem egyszer volt hogy kinullázódott.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 10, 64 GB, cellular, 129.000.-
- ÁR ALATT "RTX 4090" GARANCIÁLIS GAMER LAPTOP! - i7-13700HX, RTX 4090, 32GB DDR5, 1TB SSD
- Stellar Blade PS5 / 1x kijátszott / Alza vásárlás
- MSI MPG 271QRX QD-OLED 360Hz 1440p Gamer Monitor Garanciás 2027.12.03-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Akció!!! Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest