Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
a sztori ismerős... azt a "sok nem sokkal drágábban" összeadódik, és végül már dupláját kellene költeni mint az eredetileg rászánt keret (és nem lenne annyival jobb).. de "jól esne", de annyit mégse költenék... azt inkább "hagyon a fenébe az egészet, majd ha olcsóbb lesz veszek" lesz a végeredmény ... pár havonta eljátszottam én is nemrég... most épp eladtam az asztali gépem és egy X390 laptopon "nyomorgok"? (hát.. nem egy gyorsvonat a 5700X-hez képest amim volt) ... majd január-február után tervezek valamit venni. bár most lehet megyek "budget" vonalra és csak úgy poénból újra veszek valami kínai 2011-3 alaplapot v4 xeonal... mellé egy RX6700(XT)-t (eléggé jó áron mennek mostanság)... azt meglátom elég-e arra amire nekem kell.. csak egy TPM2.0 chippet kell az alaplapra "hegeszteni" (forrasztani) és windows 11 is megy majd az új követelmények módosítása miatt (oké-oké eddig is ment, de nem hivatalosan, de innentől elvileg nem lesz akadály)... a DIY énem basztatja ez most...
[ Szerkesztve ]
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Google Pixel topik
- Tippmix
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- Eladó Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm Bluetooth
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest