Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Synthwave

HÁZIGAZDA

válasz #10691584 #4530 üzenetére

m_cpi arra való, hogy beállítod az egeret felbontását (pl. m_cpi 800) és a sensitivity értékkel tudod beállítani, hogy hány cm legyen a 360 fokos fordulat, ha az m_pitch és az m_yaw 0.022.
    Pontosabban ha default pitch és yaw mellett használod az m_cpi-t, elosztod a 360-at a kívánt cm-rel és az eredmény a sensitivity lesz.

pl. ha 20 cm-en akarod fordulni a 360 fokot, akkor 360 / 20 = 18, tehát 18 lesz a szükséges sensitivity.

Ha accel-t is használsz, akkor a cl_mouseAccel a real accel-ed és az offset az egérsebesség cm / s-ben, amikor a gyorsítás megjelenik.

Real sens = cm / 360

Real accel = (360 / real sens * sensitivity)^2 * (cl_mouseAccel / (1000 * m_yaw))

egyszerűsítve (ha nincs Windows vagy egyéb driveres egérhatás):
    ------------------------------------------------------------------------------------
    Real sens = 360 / (m_yaw * egér felbontása * sensitivity)

Real accel = (m_yaw * egér felbontása^2 * cl_mouseAccel) / 1000

Fontos, hogy az egér cpi-jét átváltsd dots / cm-re úgy, hogy a felbontást osztod 2.54-gyel.

Csak cl_mouseAccelStyle 0-val működik.

Egy időben használtam, aztán utána nem, mert minek. Jóideje nem variáltam a sens-emmel.

---------------------------------

Nem sok kedvem volt PH!-zni, elvoltam ESR-en.

cl_mouseAccelOffset magas értéken ---> neked kell kikísérletezni, hogy mi a jó. Az emberek túlnyomó része 0-át vagy 5-öt használ.

Mai extra frissítés után nálam is majd' mindenki össze-vissza warpolt, német szerveren legalábbis. Remélhetőleg javítják hamarosan.

Új hozzászólás Aktív témák