- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
sto1911
üzenetére
Inkább az önpusztításhoz. Ha mazo lennék, biztos élvezném
Ugranék jump padről, de éppen akkor fagy, szaggatott lesz és közben lőnek rám 3-an és (ha spacemap) vagy le a mélybe, vagy bele a lávába, de olyan is volt ma, hogy egyszerűen nem bírtam átugrani a fedezékhez egy AFK barom miatt, aki lecövekelt. Roppant kellemes.. főleg, amikor közelről LG-znek és odaragadsz tehetetlenül. Fingom nincs mi csinálja, a rendszer nem változott és minden cfg-vel ugyanez van néhány napja. -
törölt tag
Rájöttem, hogy qrva nehéz úgy ugrani, kitérni, célozni stb. ha kb. 15 másodpercenként darabosra fagy a játék.. különösen lávás pályán élvezetes.
-
törölt tag
válasz
WolfheartGR
üzenetére
Jobban van már a szemed ember?
-
törölt tag
Mi ez a rengeteg pálya
Nyílt hétvége van vagy mi a rosseb? Campgroundtól a Grimmen és intervention át a quarantine-ig minden van. Mi a sszösz? -
törölt tag
Hm.. egész jó, valami -13ra számítottam
Egyébként úgy értettem: előember. Én szinte sosem nyerek, csak igyekszem a lehető legkevésbé tiszta célpontot adva bosszantani az ellenfeleimet és lehetőleg megtréfálni, amikor nem számítanak rá
Másodszori (CTF check) próbálkozásra már meg sem ismert ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
"The requested player could not be found or is not yet active. Please check your spelling and try again"
Amúgy pont FFA nincs benne, amit legtöbbször erőltetek.
-
törölt tag
Akkor ezekszerint én is lehetek elo ember?
A rage tudom mi. Az egy rossz játék
Nekem a prism nem jött be.. Összezavart mindent, nem tudtam utána normálisan QL-ezni (mondjuk így se, de az inkább a kéz-szem koordinációs corpus collosicus maximum retardicus-ommal áll szorosabb összefüggésben
) Tegnap amúgy láttam egy f@szit, olyan gyönyörű kényelmességgel és akkurátusan railezgetett mindenkit fejbe szinte hiba nélkül, hogy először azt hittem cheater, de aztán specből nézve eloszlott minden önbizalmam kétségem. Kb. egy visje volt álnéven fene az összes pofáját.. -
törölt tag
válasz
Synthwave
üzenetére
Hát, mondjuk azt már valaki elmagyarázta máshol minek is a rövidítése az "elo" de én még most sem látok, csak 1.8k player-t "elo" nélkül, elnézést. Az "átrage"-elni pedig kb. még mindig tök homály mi a rossebet takarhat. Apám paraszt vót, anyám paraszt vót, én is paraszt lettem bocsánatot kívánok: szóból értek szép magyarul, rövidítések (hiányából) nem..
-
-
törölt tag
válasz
joccadoki
üzenetére
A 29 óra quake persze sok, de önmagában még kevés egy kiadós szemgyulladáshoz, szerintem ott más is lehetett. Elég, ha az egéren, vagy a billentyűzeten van egy kis (nem sok/vagy szemmel látható) szennyeződés, ami felkerül a kezedre és egy óvatlan pillanatban beledörzsölöd a szemedbe. Alapból a szemed talán kivédené a belső védelmi mechanizmusai miatt, de azok 29 óra megerőltetés után ugyanúgy legyengülnek, mintha jól eláznál és lehülne a tested mondjuk egy nyárvégi (amúgy 20 fok körüli) estén 15 fokos esőben: Úgy értem, normál esetben meg sem éreznéd, de ha a tested arra köti le az energiáit, hogy kompenzálja a hőmérséklet különbséget és tartsa a 36 fok körüli átlag testhőmérsékletedet, akkor arra már nem biztos, hogy marad kapacitása, hogy megfelelő immunválaszt delegáljon az amúgy állandóan jelenlévő vírusok, baktériumok és gombák intézte (esetleges) támadásokhoz, így könnyebben elkapsz valami nyavaját. Ez persze csak példa, de a szisztéma nagyon hasonló. Ha legközelebb 29 órát akarsz quakezni, javaslom tárazz be egy jóképű jégakkut a mélyhűtőbe és ha fárad a szemed: tedd rá, míg el nem lepi a hideg könny. Az legalább természetes úton kimossa és enyhülést is ad, meg felfrissíti
1991 óta használok mindenféle "komfortérzetet segítő/szemszárazság gátló" szemcseppet, de még mindig a saját könny a leghatásosabb 
(#3861) Findzs: reméljük Wolf mihamarabb túljut ezen és regenerálódik
Nem egy kellemes mókakacagás a szemgyulladás, rohadtul tud fájni, aludni nem tud tőle az ember, néha enni sem, meg a létezés is fáj.. Legnagyobbat akkor üt, mikor nyaral az ember valami idegen országban, na aaaz az igazán f@sza
Szerintem minden külföldi útra/nyaralásra elő kellene írni mindenkinek egy adag tobradexet végszükség esetére. Mert ha eltörik a karod, kilyukad a fogad, kificamodik a bokád stb/akármi, attól még elevickélsz. De ha megsérül a szaruhártyád mondjuk görögországban, vagy úgy bedurran a szemed, hétrét görnyedsz az csak "hab a tortán" mert rosszabb esetben sz@rt sem látsz.. Én 2000-ben jártam így és vagy 1 hétig teljesen életképtelen voltam, míg a szemorvosom vissza nem jött szabadságról (akkor még nem ismertem a tobradexet/vitacic-et és egyéb okosságokat) -
törölt tag
válasz
WolfheartGR
üzenetére
A tobrex gyenge. Az gyerekeknek számára legyengített tobradex és nincs benne szteroid, meg fájdalomcsillapító. Nekem tavaj volt legutoljára kötőhártya gyulladásom: 2 napig azt hittem megzavarodok annyira fájt, a szemem meg akkorára dagadt, mint 2 megtermett dió (pont hétvége volt) Természetesen így lencsét sem rakhattam rájuk, úgyhogy kb. sz@rt se láttam, viszont hétfő reggel elmentem a patikába ismihez, mikor kijöttem azonnal csöpögtettem, 2 perc után nem éreztem már a fájdalmat, amitől 2 napig a falat kapartam, estére meg felszívódott az egész (sza'l csak ezért mondom)
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Gyulladás akart lenni.. Azért kérdem, mert arra van egy csodaszer, ha délben elkezded használni estére semmi bajod, ráadásul addig sem fáj.
Ja közben látom írtál: TobRAdex a neve, ha érdekel. Nem összetévesztendő a Tobrex-el, ami szintén szemcsepp, de sokkal gyengébb és egy F05.. Ha doki írja fel, kb. 550 Ft-os tétel, de ha van ismid patikában, megkapod 830 körül. Megéri amúgy, mondom ezt 22 év kontaktlencsézés és 4 kórházi ambulancia/szaruhártya sérülés/kötőhártya gyulladás után. Profi cucc, azonnal szűnik a fájdalom és pár óta alatt elmúlasztja a kötőhártya gyulladásnál sokkal komolyabb szembetegségeket is.. Az orvosok nem szeretik felírni, mert túl gyorsan hat/túl hatékony, meg másra vannak leszerződre (zsebre) úgyhogy helyette valami F05 kenőcsöt szoktak erőltetni, maximum brulamicyn-t.
-
törölt tag
válasz
WolfheartGR
üzenetére
Ezt nem értem. Neked lett kötőhártya tyülladásod?
-
törölt tag
válasz
Synthwave
üzenetére
Darwin maximum kernelben jó
Én a pályára gondoltam csak, mint "fejlődés". Nem tudom miért, de kedvenc mapom
Az a másik, az az áltudományos fantazmagória agymosás meg tudod hová való.. (még tudományelméletnek SE) A cfg-vel kapcsolatban: szerinted változtattak valamit a gfx szekcióban? Mert nálam a cfg is, meg a driverek is ugyanazok, mint voltak. Lagolni lagoltam már, no de merevre fagyni másfél másodpercekre 
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Köszi. Én egyszer próbáltam valami hasonlót, asszem 530-as végződésűt, mikor nem mentek a szerverek pár napig. De mindig kiírt valami hibát és nem indult el sajna, hanem hibára futott és il campo csirkefogo. Asszem piratebay-ről szedtem lefele. Ja amúgy QL most telepítgeti az új gamecontent-eket.
-
törölt tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
De azt sajátgépen futtatod (mindkettőt/kliens és szerveroldali) vagy egy másik gépen a hálózatodon, vagy nyomatnak külső online szerót is valakik, vagy HOOGY?
-
törölt tag
Teszik ezt úgy, hogy már akkor tanultak 4-5 nyelvet, mokor mi még csak ruszkival szívtunk. Egy francia, vagy belga simán megérti az angolt, németet, olaszt, spanyolt ha olvassa, mert nagyon sok a hasonlóság. Ha hallja, akkor is, max nem ugyananynira. De aki 15 éves diákokat én ismertem a 90-es évek elején, ők pl. tök "átlagos" suliba jártak és alap volt az angol/spanyol/olasz/német nyelv (egyikük latint tanult) Állítólag "odahaza" nem olyan nagy tahók (gondolom ott nincs "közönség" meg minek is?) deeee ha külföldön vannak! Jó ez igaz a németekre, dánokra stb. is, de olyat eddig még csak franciáktól láttam, hogy tényleg, ha bemennek egy konszolidált kávézóba/étterembe, akkor mindenféle megkérdezés nélkül nekiállnak összetologatni a bútorokat, asztalokat, székeket, mint valami búcsúban és pökhendi, lejkezelő gesztusokkal, meg dumával, szinte undorral a szájuk szélén adják le a rendelést amolyan "kihaénnem, ti is embernek hiszitek magatokat, te most hozzámszóttá télleg
" stílusban. És ezt zsinórban, nem egyszer, nem kétszer. Amikor meg azt gondolják hogy nem értik kívülállók az idióta nyelvüket, rákezdenek újjal mutogatva beszélni a "legyekről" vagyis a magyarokról. Dolgoztam is együtt franciákkal. Melóhelyen (ha francia a cég, meg a főnök) amég a képedbe is mondják. Ja azt nem is említettem, hogy mindent ők találtak fel/ki. Olyasmikre büszkék (de teljes mellszélességgel és nemzeti öntudattal) amikhez már akkor sem volt közük, de ők lazán csak francia büszkeségeiknek tekintik őket. Példának ok@dék: Dalí (aki katalán vót) vagy ott van a legnagyobb büszkeségük: Napoleon (korzikai) Egy franciának próbáld elmagyarázni, hogy ezek nem frencsek
Előszöris úgy fog rád nézni, mintha egy elmeháborodott füldönkívüli lennél, aki most szenvedett "hajótörést" egy földönkívüli elmegyógyintézet ápoltjaként. Utána kézzel, lábbal felhomályosít téged kis tudatlant, hogy mennyire rosszul tudod és olyan dumákat ereget, amitől meg a te hajad fog olyan röpüljpáva plakettet játszani, mint az ecserin a kuka felé viharzó lelkitárcsa. Ha meg nőt lát: Buzsubuzsu buzsuzsu? Ugyulubugyulu gagyogjunk gügyén, mint egy félkegyelmű nyáltenger? Merci porfavor fuckyou!?!(#3838) Findzs: sorry, késő
Amúgy, Al Bundy szavaival "tízparancolat nememlékszemhányadik szabálya: NE szüless franciának!"(#3841) Findzs: Te most viccelsz??! Hozzájuk nem érnék! A gauntlet szent dolog ám hey
Égetni LG-vel összeset, ne hülyéskedj 
-
törölt tag
Egoisták, mindent fordítva akar(ná)nak csinálni, csak hogy feszenghessenek a különcködésükkel, nem hajlandók megszólalni a saját nyelvükön kívül máson, pedig már ált.isk-ban (vagy ami ott annak megfelelő) tanulnak vagy 5 latin nyelvcsaládba tartozót is, bunkók, tahók, lenézőek, nagyképűek (saját fülemmel hallottam nemegyszer, ahogy az itt lévő franciák nemes egyszerűeséggel csak "legyeknek" nevezték a magyarokat röhögve) ha bemegy egy csoport francia egy kávéházba, az első, amit valszeg tesznek, hogy átrendezik, szanaszéjjel huzigálják a székeket jó hangosan, hogy mindenki hallja/lássa (feltűnési viszketegség) Ezenkívül undorító szokásaik vannak (mezitláb cipőbe pl.) undorítóan és ízléstelenül öltözködnek (levis 501-es-hez méregzöld bársony zakó makkos cipővel, természetesen mezitláb) undorítóan és undorítóakat esznek, pökhendi mód kioktatnak secperc alatt bárkit bármiről, mert "mindent tudnak" (természetesen jobban) és mindenben "szakértők" születésüktől fogva alanyi jogon, mert ők tudod: FRANCIÁK! Bezony. KIVÉVE!!! Ha nővel beszélnek. Na akkor szétfolynak, nyáladzanak, visszavedlenek nyáladzó ovodásokká és bőszen hajbókolnak bárkinek, aki puncit visel. Még nézni is gyomorforgató eskü. Jah: többszáz franciát ismertem (pontosabban hozott össze velük a balsors) még mielőtt "általánosítónak" tűnnék. Persze vannak köztük is normálisak. De azt keresd meg (jó szorgalmasan) Én még akkora nácikat életemben nem láttam, mint a franciákat. A németek hátulgombolós, lelkes amatőröknek tűntek mellettük, ugyanis ők a világ közepe és más emberfaj nem emberfaj, csak selejt (ahogy más országok is csupán szenny és tévedés) Ja és említettem már trianont

EZ viszont annyira, de annyira széép, hogy könnyekig hatódtam

-
törölt tag
válasz
Synthwave
üzenetére
Semmi illegális: csak a germán szerókon dobta ki, akkor is meccs végén, mikor töltődött volna az új pálya. A többieknek is ez volt a gondjuk, úgyhogy úgy ürültek ki a szerverek egy szempillantás alatt, mintha sosem lettek volna rajtuk. A többin nem volt 1x sem. Mondjuk nekem egyetlen egy pk3-am van ami "illegális", de az csak annyit csinál, hogy meg tudom változtatni az enemymodel-t akármelyik karakterre. Amúgy nem 'klienst" írt, hanem valami binaries-t. Juteszembe: Mi a különbség a franciák, a cheaterek, a camperek, a bu**ik, a politikusok és a spermiumok között? (kb. minden 100000-edik spermiumnak esélye van az emberré válásra)
(#3832) atidzsiforc: Offline módot meg hogyan csinálsz

-
törölt tag
válasz
joccadoki
üzenetére
Azt meg hogy? Nem sok közük van egymáshoz, ott valami más lesz szerintem. A QL plugin mindössze letölti a játék fájljait egy mappába és meghívja őket, amikor a böngésződben rákattintasz valamelyik szerverre. De amúgy (előtte/utána) full inaktív, még akkor is, ha a böngésződben csak nézegeted a QL főoldalán a listát, meg ilyesmi. Magyarul: attól hogy fent van, még a rendszer működésébe nem szól bele semmilyen módon, mert konkrétan nem csinál semmit, nem fut még annyira sem, mint egy punkbuster kliens a háttérben-
-
-
törölt tag
Megjött az új mapakármi (pool/loop tökömsetutja a nevit) Almost lost, demon keep, wicked, fatal istrict, warehouse, purgatory, terminal heights, dredwekz és bloodrun tuti van, ezeket láttam
Végre nem azok a szar mapok vannak, spacecamp, meg ilyen förtelmek 
-
törölt tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Az övék, vagy az enyém? Enyém nem is atom, mármár neutronkristály stabil
Én néztem tegnap így is (rail szinten) A csávó hadakozott egy másikkal, lelőtte raillel és azon nyomban engem is úgy, hogy háttal állt nekem, a csávóval meg pont szemközt. Tehát: rail előre, rail hátra 180 fokban, de meg sem fordult és közben nem volt újratöltési idő. Mielőtt, még megkapnám szokás szerint a többiektől, hogy benéztem és más lőtt vele párhuzamos időben, "dodge" meg hasonlókat: megnéztem konzolban és stimmelt. -
törölt tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Csak végigolvastam, ahogy kitalálták a pingbalance nem számít, meg az sem jár semmi hátránnyal, ha neked 55, az ellenfelednek meg 10-14es pingje van stb, sőt, még jó is
Miközben én meg LÁTOM az ellenkezőjét, meg azt, hogy úgy vonaglanak a karakterek szaggatottan a levegőben ugrás közben, mintha valami groteszk videoeffektet látnék a gyalog galopból a roham-rohamnál és közben a legjobb pinggel rendelkező 2 csávó, lecövekelve a legmagasabb pontról agyaggalamb lövészetet tart a darabos mozgású nooblaggerek részvételével quad only rakétákkal bele a közepébe. Nem szeretem a tojásfejeket.. sose szerettem. -
törölt tag
Húúbaz_eg..
-
törölt tag
Igazán berakhatnának valami pingbalance szűrést (mint más online játékokba is) Az elég embertelen, mikor bejön egy B4ZE 14-es ping-el, nekünk meg van 45-55-60 körül, amiből 55 a középérték és a többségre jellemző. aztán lőjük az árnyékát, míg végigcampeli a meccset, meg végigaratja quaddal max. 3 perc alatt az egész stábot és a második helyezett meccs végén zár 10-12 frag-el. És ezt így 4-5 meccsen át, gyakorlatilag mozdulni nem lehet, respawnolsz és máris meghaltál, de ha mégis túléled azt a pár másodpercet, akkor lőheted az árnyékát, mert amit látsz, annak köze nincs a realitáshoz, ugyanis már arrébb dobbantott vagy fél méterrel (minimum) te meg üldözheted a szellemképét nagy buzgalommal.
-
törölt tag
CSODA TÖRTÉNT 
Újra megy QL a "maptelepítés" után

-
törölt tag
Megint offline..
-
törölt tag
Leállt az egész QL.
-
törölt tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Kösszépe

-
törölt tag
válasz
joccadoki
üzenetére
Ezt most nem értem. Ha közelről lövöm akkor 25-40, távolról több, vagy mindenhogy ennyi?
Mert akkor meg az nem világos, hogy lövik le rólam 1 rakétával rendszeresen a tipikus 120HP/50Armor-t érted. És tuti egy lövés, méghozzá nem is ilyen szemöldökszámlálgatós távból (direkt visszanézegettem, meg specből is néztem) Ja.. "megkerülni" meg kb. annyira sikerült, hogy ma hajnaltól minden meccsre jutott minimum 1 db. idióta, aki valahonnan felülről dobálta egész végig a gránátokat a szélrózsa minden irányába. Lelőtted, visszament és folytatta. Kb. ennyi volt a tevékenység. A meccsek felében ettől a random gránát esőzéstől dobáltam a pacskert felfele.. (még valami: csak nekem nincs szerencsém az olasz szerverekkel
)Szúnyogokra amúgy: Fokhagymagyöngy (fokhagymaolaj gélkapszula) napi 2 szem és gyűlölni fognak
Mondjuk én a hangjukat jobban utálom. Olyanok, mintha betámadna pár tucat miniatűr denevér és ki akarnák oltani a maradék szikrát is a koponyámban a fogászati rendelőre emlékeztető visítozásukkal. Rohadjanak meg, fúj de gusztustalan egy lény vazze
Inkább 500 pióca, mint tucatnyi ilyen F05.. Azok legalább ha jóllaktak, eltipliznek a pitsába, de addig is kussban teszik legalább. De ezek a röpködő mini sz@rok? Egyáltalán mire jók? A cserebogarakon legalább röhögni lehet. -
törölt tag
válasz
Synthwave
üzenetére
Az eukaliptuszt nem bírják a rovarok, ha ez segít

Más: most lett kb elegem. A fószert nem 5, hanem 1 centiről lőttem 2x pofán rakétával gyors egymásutánban. Eredmény: semmi. Lehet beszélni dodge-ról (full kizárt), meg armorról (2 már csak leviszi) lehet mondani, hogy szarul célzok (de 1 centiről, még én is eltalálom vazze) ésatöbbi, de hogy ez is kevés BZMG?!?!

-
törölt tag
válasz
Synthwave
üzenetére
Háát... szerintem ez attól is függhet, mihez szoktál gyerekkorod során. Én pl. egész gyerekkoromban egy öntöttvas radiátor melletti ágyon aludtam, amihez persze kellett plusz póló is, máskülönben égetett
A parketta meleg volt, néhány ponton forró, mert a kazánház alattunk volt, szóval.. eléggé szeretem azóta is a meleget, 38-40 fok körül vagyok topon (olyan, mintha meginnék egy kávét, meg 2 redbullt kísérőnek) Ugyanakkor unokaöcsém, aki koragyerekkorát egy jégverem szerű lakásban töltötte, hozzád hasonlóan rühelli a meleget, ellenben imádja a telet (ami számomra már felfoghatatlan spiritizmus kategória) Amúgy meg "A pókot kézzel megfoghatod, mégis ott van a királyok palotáiban" mondta bölcs Salamon kb. 2500 éve, szóval.. érezd magad megtisztelve inkább
Mifelénk elvétve látni pókot, de inkább az legyen, mint szúnyog, meg ilyen hülye mini robotok. Bár.. az is igaz, hogy még egy tetves légy se nagyon él meg, annyira "természetközeli" a hely jellege. Legutóbb másfél éve láttam egy eltévedt legyet, meg tavaj valami szerencsétlen sáskát, ami nem találta a kiutat 
-
törölt tag
válasz
Synthwave
üzenetére
Ezt értem. De attól még, hogy az emberiség folyamatos negatív evolúcióba fullad, neked még nem kellene ugyanebbe a konjuktúrába tévedned azzal, hogy felveszed a ritmusukat és bedarálódsz. Mert akkor egyik oldalról lesznek a "lámák" (akik egyre többen vannak és lesznek, mert a 90%-uk nem ment át azon a belső drukkon/újongáson, mikor ismerős playerekre vártak/találtak anno a PC klubokban, hogy aztán azon a pár lanba kötött ósdi gépen beáldozzák mondjuk a péntek estéjüket) másik oldalról meg leszel te, meg ha szerencséd van, összeakadsz néhány hozzád hasonlóval, akik komolyan veszik a játékot, még ha csak "játék" is (olyan értelemben, hogy értékelik, ahogy téged és egymást is, ha van miért) Tőled éppen azért bántóak azok a kijelentések, mint amilyenre pl. az előző kirohanásomat intéztem, mert egyrészt félreérthetőek, másrészt az ember többet vár el tőled önkéntelenül, ha érvényesnek veszi azt a tézist, hogy nemcsak a movementet, aimot stb. tanultad meg az év(tized)ek során, hanem a "lámák" bohóckodásának kezelését is. Lehet, hogy ez csak egy játék, lehet lámázni és győzni is, de ha eltűnik belőle az öröm menet közben, akkor az egészet megette a fene és károdra lesz. Azt pedig innen nézve is sajnálnám, legyen bármíly meglepő is. Én pl. azért nem értettem (ill. értettem félre) mert egészen más attitűdből játszom, ennél fogva azok többségét, amiket elsoroltál, legtöbbször nem veszem fel, észre sem veszem, ergo: nem is gondoltam rájuk. Van, hogy elküldöm őket a retkes qrv@ felmenőik egyikébe, de senkit nem vetek meg azért, mert fo**ik és egy fal mögé bújva lő mindent, ami mozog, vagy pedig egyszerűen béna. Ha ilyet látok, igyekszem megtréfálni őket, hátha rácsobbannak, hogy nem okés, amit művelnek. Ha látom, hogy még hozzám képest is bénácskák, igen sokszor hagyom őket inkább nyerni, minthogy elmenjen a kedvük az egésztől és az a kevés önbizalmuk/optimizmusuk is összeroppanjon zéró sikerélmény és sorozatos kudarcok folytán. Némelyik képes venni a lapot és látom később (félév, egyév múlva akár) hogy fejlődik, némelyik viszont azt sem tudja miva' és vagy abbahagyja az egész gémet, vagy anyázik és emlegeti a fentebbi "rákot" és hasonlókat mindenki aktuális anyjával összefüggésben, meg vég nélkül noobozik, cheaterezik stb. Szerintem az utóbbiakból lesznek a csíterek, akiket annyiszor vertek már rongyosra, hogy inkább letöltenek valami sz@rt, hogy visszavághassanak és elégtételt vegyenek a frusztrációik miatt és tönkreb@sszák mások játékát. Az internet "arctalan" és a gémerek többsége már csak ezt ismeri/ebből jön. Innentől fogva nem is tudják/képesek értékelni kellőképpen és a többség azt sem vágja, micsoda élményt ad, ha becsületes harc közben (tisztelve az ellenfél tudását/taktikáját/személyét) győz. Ha pedig veszít, akkor értékeli, hogy valaki megmutatta a hiányosságait és példát adott elé, hogy lehet jobban is csinálni. De se a nagyképű "noobozástól" az egyik oldalról (nem rólad van szó) egy-egy aratást követően, se a vereség közbeni/utáni sértegetések, anyázások és más felmenőinek kívánt betegségek hangoztatása a másik oldalról NEM fog kitermelni egy normális(abb) gémer generációt. Könnyen lehet, hogy más se. De ha már magyarok vagyunk és nem valami serdülő germán/szász civilizáció pulyái, akkor viselkedhetnénk abból az attitűdből is. Persze nem közelező. Csakhogy, ha nem tesszük, esélyük sem lesz (mert csak azt fogják ismerni) és szépen, lassan mi válunk olyanokká, mint ők. Érted meg különösen kár lenne fene a pof@dat hehehe
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
Ha van valami, amit az emberi hülyeségnél is jobban utálok, az a pökhendi, magas lóról beszélő, öntelt nagyképűség
Unndorító. Komolyan a hányinger kerülget. -
törölt tag
válasz
Synthwave
üzenetére
Szerinted reális, amit művel, or not
Mert, ha reális, akkor az egyik legjobb player, akit valaha láttam. Ha meg nem reális, akkor egy tetűhad fújjon obeliszket hajába töfködött donald rágókból. Veszíteni, még nem láttam. Max, ha az utolsó percekben lépett be meccs vége előtt. A nevét még nem láttam fellibbenni itt, aztán ki tudja? Lehet, csak elkerülte a figyelmemet. -
törölt tag
Ismeritek 'trololo'-t?
-
törölt tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Én XFire-al szoktam kilistáztatni, akad dögivel (főleg este) Meg [itt] is pl. Meg tudlak érteni, valamiért (számomra legalábbis) a Quake3-nak baromi egyedi hangulata van, de még a Quake 1-nek is. Aztán lehet, csak nosztalgia
Amúgy én azt tapasztaltam, hogy valahogy kicsit "más" a társaság. A többség idősebb, némelyik bevallottan függő 99 óta tolja
Segítőkészek, jó a hangulat. Én váltogatni szoktam, hol Q3, hol QL, de páran írták múltkor mucky szeróján, hogy többen így tolják, köztük a maki is (mikor kérdezték, hová tűnik "el" sokszor 1 hónapra) Angryi valami keksfabrik szeróra jár pl. asszem, múltkor legalábbis úgy értettem. -
törölt tag
válasz
Synthwave
üzenetére
"Azért vicces, hogy az akkori önmagamat már fél kézzel, szarás közben egy törött golyós egérrel a kukába lőném"
Kikérem ezt a hangnemet az akkori önmagad és jelenkori énmagam nevében
Amúgy nem csoda, hogy [nem] ismerlek fel. Mióta az enemymodel-em orb, konkrétan sz@♥rrá röhögöm magam meccs közben, ki tud ilyenekre figyelni? Ez a trajanos dolog tetszik. Saját bőrömön tapasztaltam, hogy valamit meglátsz a cfg-k lelkivilágában, amit még Cooller, meg Rapha sem (használtam az övéket is, meg még vagy 50-et) sokkal jobb a "movement" ahogy ti, szakrális QL pápák hívnátok, 50x jobb az aim (most már feleanynira se izzadok meg, hogy ugyanolyan szintre verjenek
) és összehasonlíthatatlanul jobb a [jump] 
atidzsiforc: Nem tudom mire menőznek, ezt mi már rég feltaláltuk oviban, vécédeszkára pingáltunk halálkanyart, ezek meg most jönnek elő a rev2-vel? Ámmátőőrök..
Jóccakdoki: Dehogyisnem. Mióta többet Quakezem, kevesebbet látnak, ergo: jobban szeretnek, néhol imádnak
Amúgy meg Q3A FÓREVÖR, én is szoktam szerón tolni, csak az nehezebbnek tűnik és valamiért ioQuake-el indul csak el. Örök kedvenc marad, de QL-on tök más a közösség, én pl. vidulni járok fel
Bár azt sajnálom, hogy még nyílt maploopos pályákat sem enged beszavazni, hiába nyomkodom a /callvote map hektik-et
(azért lehetne bennük ennyi rugalmasság, ha már a pályák 90%-a "available only for premium") -
törölt tag
"Shitmania tournament" ezen szétszakadtam
Amúgy ma lőttem életem első 100%-os railját, úgyhogy a másodikat virtuális pezsgősdugóval próbáltam volna, ha nem szúr fejbe quados raillel ezredmásodperccel később pont az a faszi, akit épp fejen kaptam. Szerintem még a new age kőtáblákra is felfirkálom, ha egyszer usa elnök nemleszek
Pirosbetűs ünnep ez minden nőnek, csak ők a szívemből facsarnák fene a mindenségit, micsoda népek vannak.. cicikkel az utcán, ki se merek má menni vazze 
-
törölt tag
válasz
Synthwave
üzenetére
QL-en. Egyébként köszönöm. Amúgy tényleg lóhímvesszővel terelgető ihász bakancsára tapadt birkatrágyával sárba döngölt légylábszárszőrnyit sem láttam a hülye kontakt lencsés mellékhatások miatt. Most meg momentán még anynit sem. Értendő: nekem is WMO volt egy héttel ezelőttig és már meg sem ismerem, hogy a szűzfánfütyülő rézrigó sz@rja le ballisztikus pályáról.. Ja nem az egeret.. Csak má(N!) hülyevagyokse

-
törölt tag
válasz
Synthwave
üzenetére
Jóvan ember, de hogy OTT mit használt az érdekel
Tetszik, hogy karcosan mozdul, de halálpontos. Meg aztán az van, hogy szerintem sokszor mást használnak, mint ami be van harangozva (reklám/szponzor) Ezért kértem, mert 1. Az én szemem nemhogy szakavatott, de most kb. sz@rt se látok, 2. VAN aki viszont baromira szakavatott és lehet, hogy ránézésre bestíröli a fajtáját (ellentétben velem, akinek duch/chinese az n-ediken, még ha látnám is) Amúgy tetszik a lista. Ilyen részleteset még nem láttam. Meg téged se nagyon mostanában. -
törölt tag
Skacok, egy kérdés: Meg tudnádok mondani Rapha milyen egeret használ [ITT]
Mert nekem így elsőre látásra lehetne akár WMO, vagy IMO is (de jelen pillanatban sz@rt sem látok kb. az oxigénhiány miatt) -
törölt tag
A SpaceCamp rohadjon meg. aki meg megalkotta, azt szívlapáttal ütném bele egy gravi wc-be a faluvégin, oszt be is temetném. Az egész maploopban kb. 3 értelmes pálya van, az almost, az edge meg az evi oszt kifújt..
Amik még lennének, azokat meg nem dobja fel sosem szavazásnál, max néhány "magánszerón". Eeegy igazi F05
Pedig igazán lehetne miből válogatni.. [Q3 maps] -
törölt tag
válasz
Synthwave
üzenetére
Vágom. Én éppen ezért nem játszom CA-t meg TDM-et, mert totál más hozzáállást igényel (vagy inkább taktikát) (CTF-et viszont szívesen
) De amúgy nem hinném egyébként, hogy te bemásznál tier2-esek közé aratgatni, mint T. Én tavaj össze se tudnám számolni hányszor láttam hozzánk, tier2-es noobok közé bejönni darálni. Na de mindegy: értem, amit mondasz. Amúgy tök furi lod-ja lett az egeremnek. De ami sokkal furább, az eddigi fekete egérpadon meg sem moccan, csak világosbarnán (amire mindezidáig nem találtam semmiféle racionális magyarázatot) -
törölt tag
válasz
Synthwave
üzenetére
Meglehet, viszont ez nem teszi okafogyottabbá a fenti "összehasonlítást" (ha már mindenáron szerelmesek vagytok ezekbe a "méricskélésekbe" a "nagyokhoz" képest. A lényeg azonban így félresiklik, de legalábbis elnapolódik, bagatellizálódik. Látszólag. Mert valójában végig ott marad)
Ha teszemazt a tutgutos példánál maradva "hasonlítgatjuk" trajanhoz és a képletől nem bagatellizáljuk ki (vagy inkább beletesszük/helyén hagyjuk) azt a tényt, hogy míg az egyik semmi mást nem csinál, csak campel 5-15méteren és ha fene fenét erszik is ott dekkol lesből kaszálva feltöltődve itemekkel, addig a másik folyamatosan mozog, bejárva a pálya összes szegletét és OTT kerül kontaktusba/konfrontálódik az ellenfeleivel, szóval ha CSAK ezt a kitételt vesszük alapul, akkor máris hibás az összehasonlítgatás tutgut "kárára" és előnyös trajan és a hozzá hasonló userek számára, akik tökélyre fejlesztették a campelést/ennyiből áll a tudományuk: Ugyanis azt így (ha semmi nem változik ebben a képletben) SENKI nem tudná megmondani, hogy ha tutgut is "camping only" szisztémát folytatna trajan-hoz hasonlóan, akkor mégis milyen skill-t vonultatna fel akár trajanhoz, akár a mostani szintjéhez képest. Magadat meg szintén ne hasonlítgasd egyikhez se, mert 1. Te egy fanatikus vadállat vagy, aki egy bolha seggéről is leműtené a pattanásból kiálló szőrszálat egy MG-vel, 2. A jóég se tudja, mi történne, ha ilyen adottságok mellett te is lecövekelnél, ahogy trajan báttya és/vagy nem cövekelnél le, de akkor ő se (Na azt is megnézném mellesleg)
Félreértés ne essék, ha láttam volna félév/háromnegyed év leforgása alatt BÁRMI MÁST trajan-tól ezen a campelésén kívül, akkor valszeg én is más véleményen volnék vele kapcsolatban. De, ha már összehasonlítgatunk, a "nagyokkal" összekerülve trajan campelése sz@rra sem lenne elegendő. Nagyok alatt olyanokat értek, mint stermy, meg rapha és egyéb pszichopatikusok. -
törölt tag
válasz
andrasrx8
üzenetére
Most így tényleg nem ugrik be a csávó, viszont attól még, mert sok légy gyűlik a sz@rra, még nem lesz jobb egyik "kitüntetett" légy sem. Példának ok@dék: Azt "lehet" ugyan játéknak nevezni, amikor trajan lecövekeli magát pl. a Chatedral (halálmindegy melyik; mindig ezt csinálja kizárólagosan) mapon a RED és a rail között és onnan nem mozdul a játszma végéig (maximum quad-ért) de ez nem azonos azzal, amit mondjuk tutgut csinál, hogy jön-megy és párját ritkítja pontos lövésekkel mindenféle nyakatekert szögekből ugrás közben úgy, hogy lövik az irháját még vagy 3-an. Komolyan megnézném mit alkot egy visje ellen, ugyanis az is jön-megy és lő olyan pontosan, mint trajan, ha nem jobban. Kár, hogy már nem játszik. Ma amúgy voltak ismét "érdekességek". Net hiba, vagy sem, elindult az egyik meccs, felvettem a rakétavetőt, ott termett egy user, összesen 1 lövésem volt irányába, de az kb. 50centiről hasba úgy, hogy egy sarokban állt (QL 68%-osnak írta, holott még elvéteni se tudtam volna) NEM halt meg, NEM volt a közelben páncél-mega-semmi és ha lett volna se tudta volna felvenni, mert ideje sem volt rá, rögtön respawn után jött az egész szitu. Tőlem persze levett sokat ez a közeli lövés, úgyhogy rámlőtt 2x machine gunnal és pápá. 1x még azt mondom belefér és ammen. De amikor pl. sorozatosan ismétlődik és nem csak velem, hanem mikor 3-an lövik sarokba szorítva és mindenkit kinyír a bugylibicskájával (meggymagköpködőjével) akkor az a f@szi azért jesszusmárja egy szerencsés csillagzat alá vajúdtatta magát én szerintem.
-
törölt tag
válasz
sto1911
üzenetére
(#3651) [oWn]f4te: Nem, nem xykapec-re gondoltam, őt ismerem (velem normális volt, de szerintem már jó ideje nem is játszik, max benézeget nagyritkán, egyébként sajnos személyes tapasztalatból ismerem a nete "minőségét", amellett meg inkább az a csoda, ha egyáltalán QL-ozni tud) egyszerűen csak beletenyereltem a billentyűzetbe érzékeltetendő, mennyire "értelmes" jellegű és "ismert" nevű fickókra utaltam

"tutgutot és B4ZEt Trajanhoz hasonlítani vicces, daddy pedig közismert cheater scum"
Ennyire nem vagyok benne, de én momentán (az elmúlt kb. félév tapasztalatai alapján) Trajan-t bőven tutgut alá lőném, ugyanis akár specben/akár ingameben láttam, halálmindegy melyik pályán, mindenhol CSAK egyetlen egy dolgot csinált szakadatlanul (de azt tény, hogy tökéletesen) : lecampelt. Semmi mást. SOHA.
Ezzel szemben pl. tutgut folyamatosan jön és megy, akár a többiek és úgy osztja a fejeseket, miközben néha még le is áll hülyülni, ha olyan a hangulata (ami ugye idő és/vagy frag veszteség legtöbbször) és bár újabban nem sűrűn látom, de amikor meg igen, tény, hogy vannak aggasztó jelek (szerintem iszik, unja magát, vagy tököm se tudja, de már nem úgy játszik, mint pl. tavaj az biztos, noha rendszerint toronymagasan vezet)
"daddy" alatt daddydude-t értem. Nem tudom cheater, vagy sem, először persze anyáztam rendesen, hogy ilyen nincs, mint amit mível, de néztem specből hosszú időn át, sok meccs alatt és annyit láttam, mindig jókor volt jó helyen, jó szögben lőtt aztán ment is tovább (de ilyen 20centis réseken halálpontosan) Na őt még trajannál is ritkábban látom mostanában, szóval fingom sincs, megskubizni se túl esélyes, de ha te mondod, hogy tsíter, elhiszem. Én mindenesetre annyit láttam, hogy szépen technikázott, meg akkurátusan lőtt.
Egyébként B4ze, tutgut, trajan és daddy nem valamiféle "rangsor" vagy dobogó szerinti címszóval kerültek egybe, pusztán nagyhirtelen ők jutottak eszembe és nem volt célom "összehasonlítani" őket. Vagy ha igen, akkor max. ahhoz a táborhoz képest, amelynek az alsó tájékán én is vagyok

A HC-Gamer részt megpróbálom memorizálni, de Zoid nem tudom miért került a felsorolásodba, őt még én is össze sem tudnám számolni hányszor kiszedtem, pedig én noob vagyok. Egy Visje-Trajan meccset viszont szívesen megnéznék
Szerintem nem kérdéses, hogy ki győzne.. (V) Azonban erre még vagy sokáig, vagy az örökkévalóságig várhatnék, mert visje már abba hagyta. Ha jól hallottam, már csak olyanokat tol, mint pl. Bad Company 
unnamedtony, med1xza, The_Devil, laforge: ezeket csak nagyon ritkán látom (ami persze nem jelent semmit; max. jelen esetben részemről annyit, hogy fingomsincs)
Még mielőtt félreérthető lenne, szabadjon közölnöm, hogy ezeket nem akadékoskodásképp, vagy "hűdeokosvagyok" attitűdből írtam, mindössze olyan szempontból, hogy miért éppen ők kerültek felsorolásra (az én szemszögemből nézve és hozzávetőleges véletlenszerűséggel)
(#3652) Jim-Y: "az aim-ja az kéne ellenben". Az nekem is
De amin mindig eltűnődöm, hogy hogyan csinálja. Ugyanis amikor nézem specből, az egere kib***@ott gyorsnak tűnik, hirtelen fordulásokkal. Kb. mintha én felvenném az m_yaw/m_pitch kombót 0.060-70 fölé 400CPI only mellett. Mindeközben pontos (fene a pofáját HAHAHA)(#3654) sto1911: Szerintem fürkészd ki [oWn]f4te titkait mert mióta az ő cfg-jét használom minden jobb, a mozgás/ugrás meg egyszerűen összehasonlíthatatlanul gördülékenyebb, olyan, mintha vajban úsznék kb. Nem tudom, hogy csinálta, de áldassék a neve
én mindenesetre az m_cpi-t nem babrálnám, egyébként minél lejjebb veszed az értéket, annál gyorsabb és minél feljebb, annál lomhább. Az ezt meghaladó "logikájára" még nem csobbantam rá 1 év alatt sem.. nekem mindenesetre csak bekavart mindig. -
törölt tag
válasz
Synthwave
üzenetére
Azaz. Szándékosan nem írtam ki a nevit, mivel eddig ő a legnagyobb rajongóm és az ilyesmit meg köll becsűni
(bár újabban romolhatott a rekamém, mer mostanába hanyagolja a búrám
)Viszont közben tegnap ráeszméltem, hogy az arena gate-en roppant kellemetlen tud lenni 15 playa
Egyébként arra tud valaki racionális magyarázatot, mikor hasonló ping mellett, full hp+mega+red, valamint azonos fegyver megléte mellett (samsung) és más player lövése nélkül döglök a halálba szó szerint fél legyintéstől, míg ha máskor ugyanazon a csávón 2.5 mp-ig rajta tartom a shaftot, rá se rezzen úgy, hogy én csak hab voltam a tortán, mert mire oda értem (elvileg) alaposan kisminkelte másik kettő plazmával és rakétákkal közelről 
Minden maploop elején tapasztalok ilyen "anomáliákat" ilyen xnkajdbfjhbash nevű userektől, de úgy, hogy menet közben az az érzésem, hogy hozzájuk képest tutgut, daddy, b4ze, trajan elmehet a pitsábaa kb.
-
törölt tag
Engem egy 83 végződésű arc szokott belépéskor csípőből leanyázni, cigányozni, legyek rákos, anyám d***öljön meg stb stb. Who Care?
Te is voltál már minden, nem azt mondod? Ez pár db. mostmár csak elfér
Én is voltam/vagyok/leszek minden, igaz, én rá is szóógálok mérhetetlen jómodorommal
(Akarom mondani: 2bren x 2superstring/3 sörös p(a)lanck állandóan an n-ediken=jobb ma, mint holnap egy túzok/megfejtés: rekesz sör/)Új maploop, de legalább almost lost is bele került..
-
törölt tag
Az a szép a magyar nyelvben, hogy minden szónak/mondatnak/kifejezésnek (az olyanok kivételével, hogy "elmentem sz@rni") kismillió jelentése van és mindenki kiválaszthatja a neki tetsző legkevésbé értelmes változatot (főleg, ha nő az illető; akkor egyenesen kötelező) Olyan az egész, mint egy keverőpult. Vagy kikeverek a 150 potméter segítségével valami iszonyú jó hangzást, vagy úgy tönkreb@szom, hogy felismerhetetlen zajártalom lesz a végeredmény. Köszi szépen, rengeteget segítettél, hálám üldözni fog örökké(
) -
törölt tag
Egy kérdés: Fatal1ty-t miért nem látni QL-on? Meg egyáltalán? Nincs velük leszerződve, vagy miért?
-
törölt tag
válasz
andrasrx8
üzenetére
Egyik cimbinek is ez volt a problémája, ÁLLANDÓAN lagolt, ráadásul nem kis pingje volt. Néztük a cfg-jét, néztük a netét, mindent. Végén kérdeztem milyen routere van, kiderült, hogy valami régi ok@dék szutyk. Másnap lecserélte, azóta jó. Kizárólag akkor lagol, amikor wifiről tolja (mert egy lusta török disznaj
)UPC meg amúgyis egy pila de mierda conglomeratuma fekáliáá
-
törölt tag
válasz
WolfheartGR
üzenetére
Nem bántani diszleksziás barátainkat! Én pl. diszkalkúliás vagyok engem se' bántani! Kill zero tolerance or disz leszel kvalifikálva!

-
törölt tag
-
törölt tag
Nekem a prism (fel)telepítése után szaporodtak el az ilyen problémák. Letöröltem, utána /cvar_restart a konzolba és megjavult. Hogy nálad működik e, nem tudom, de talán érdemes megpróbálni. Előtte mentsd ki valahová a cfg-idet, ha vannak, biztos, ami biztos. DE ezt vedd csak tzippnek, mert én (már) nem használom. Majd a többiek biztos mondanak többet.
-
törölt tag
Gyerekek, az mitől van/mit jelent, hogy pár napja tele lett vörös keretes szerókkal a browserem

-
törölt tag
Persze. Most már akárki megmondhassa, hogy párizs tényleg a [fény városa] LE A FRANCIÁKKAL
-
törölt tag
válasz
WolfheartGR
üzenetére
Jah, néha én is nézem a konzolban (vissza a dumákat, ha gyorsan írnak) és látom, hogy van, amiket az egyik, van amiket a másik cfg-imből kukázott egybe, meg van hogy csak lesek, hogy totál máshogy reagál mondjuk az egér, mint pár órával előtte. Egyébként szerintem a sima "törölgetés" (qzconf, repoconf, meg ilyenek) nem elég. Kell hozzá egy /cvar_restart is.. (Mondjuk ez nulláz "idelent" és "odafent" is mindent) Ja, ez utóbbit Jim-nek.
-
törölt tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
ezakér dés most akkorse hagy nyugodni cethalott techalászok akár hiszitek akár
-
törölt tag
Juteszembe: milyen lehet egy olyasmi klingon heavymetal rockopera szerűség, mint amit pl. a Therion követ el? A válaszokat a kab.bea@kabbea.et-hazatelefonal.hurka kérném tisztelettel sziveskedjetek eekűdeni. Kösznettel: Robert Redfordicus Maximum Potenticus Uranusz Neptunus Alkoholicus Piros Miculas

-
törölt tag
Ma felugrottam Exy FFA szerverre kicsit Quakezni hát.. irgalmatlan jó, még mindig
Persze ronggyá lőttek, de már a hangulatért megérte felmenni 
-
törölt tag
Vagy pár pötty ebből:

-
törölt tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Akkor javaslom [Őt]. Hátha. Jah.. látom nem hungarisztánban vagy.. bocs
-
törölt tag
- r_mapOverBrightCap
- r_intensity
- r_overBrightBits
- r_mapOverBrightBits
- r_enableColorCorrect rémlikPlusz, talán érdemes egy rikítóbb zöld árnyalatot beállítani az enemy-nek (már, ha nálad zöld) pl. 0x2aFF00FF.
Egyébként:
"There was a post long time ago after introducing r_mapoverbrightcap. Idea was to set r_mapoverbrightbits to 10 and lower r_mapoverbrightcap (150-180 were recommended values) at same time increasing r_contrast a bit and increasing/lowering r_gamma until you satisfied with result. At the end you should end up with bright/dark map with no shadows and pretty bright enemy models.
And 0x00FF00FF isn't brightest green, it is pure green of green. I find myself in happiness with 0x2aFF00FF but, well, that differs from monitor to monitor"
Csak egy tipp.
Gondolom [ilyesmi] a cél.
-
törölt tag
Alávaló rágalom, sosem néztem harisnyás táncoló embereket és még [francia] sem vagyok
Egyébként mi az az ízlés
(#3529) [oWn]f4te: Tegnap éjjel, mikor túlélő szándékomat prezentálandó, felmásztam csetleni-botlani, egész "olajozott" volt a játékmenet, meg a többiek pingje sem volt teljesen hajmeresztő. Nekem mindenesetre jobbnak tűnt, mint az előző hónap lag tengerében valószínűtlenül, parafadugóként himbálózó Keel árnyékbox (Amelyből a kedvencem az, amikor pofámba esik egy Keel, szó szerint 10 centiről azonnal hasbalövöm és 1másodperc késéssel hallom-látom a lövedéket, meg hogy mellé ment
) -
törölt tag
Hehehehee Ez a legjobb maploop eddig, mióta átvariálták a QL-ot!

Baromi jó pályák vannak és mind nagy kedvenc
És sok

-
törölt tag
Ezt én sem nagyon értem, hogy a map-loop listából miért csak önkényesen 3-at dob fel, amikor "érzi". Sokszor van az, hogy csomóan kilépnek (főleg, éjjel, ha már fáradtak és nincs kedvük "nem tetsző" mapokon tolni) mert a 3-ból 3-at úgy sikerül "összeválogatni" a rendszernek, hogy igazából ultrasz@r, középsz@r és simánsz@r lesz a választék. A legutóbbi maploop free mapjainak meg általában csak a töredékét látom valamiért. Ma éjjel pl. játszottunk egy rohadtjó mapon, először nem is vágtam most hová is keveredtem, de aztán rácsobbantam, hogy még a régi rendszerben játszottunk rajta nagynéha és elég pozitív volt a viszhangja akkor is, meg most is. Most is "free" körbe került ebben a hónapban (ill. 1-e lévén a múlt hónapban) de még egyszer sem láttam ezt az egy alkalmat kivéve, pedig egy nagyon jópofa, szerethető pálya. Nem baj, örüljünk annak, ami van és élvezzük, amennyire lehet. Épp tegnap csevegtek specben 3-an, míg játszottunk, hogy a Q3 halott, mióta opensource-á tették a motorját. Hogy mi az összefüggés, azt nem látom át, de az tény, hogy rövid idő alatt "eltűnt" a kedvenc játékom a "netről"
Ezért örülök a QL-nak, mert végülis hasonlít, még ha az eredeti Q3-at jobban szeretem is 
-
törölt tag
Biztos elkényelmesedtek..
Én meg ilyen "apróságokat" nem értek. Nem annyira zavró, csak mittomén, nem értem. Pl. 1-2 "nagy" (vagy inkább közismert) név előszeretettel csinálja azt, hogy mikor vége van egy roundnak és jön a szavazás, szavaznak a legsz@rabb pályára és amikor betöltődik, egyszerűen kilépnek. Ezt a map voting metódust sem értem igazán, mert elég gyakran van, hogy mondjuk szavazunk 5-en egy bizonyos pályára, 1 player egy másikra, 1 pedig a harmadikra. Erre betöltődik valamelyik 1 szavazatos. Ennek én nem sok értelmét látom bevallom töredelmesen.
A másik: Nem panaszkodni akarok, vagy ilyesmi, szeretem ezt a játékot a köré gyűlt közösséggel együtt (néha még a csítereket is "hiányolom" ha egy ideig nem látom a neveiket
) de a legutolsó frissítés óta halál mindegy melyik pályára lépek be, lagol mindenki. Néha úgy érzem én vagyok az egyetlen aki nem, de aztán lehet, csak az én nézőpontomból nem látszik. Egész mókás videókat lehetne néha készíteni azokból a jelenetekből, amiket összehozunk, sokszor a prók is körbelövöldöznek 2-3 embert és mindenki túléli, mert olyan, mintha egymás árnyékát lövöldöznénk, de csak fél másodperccel. Az esetek 90%-ában azonban szemmel is látható a lag és be is írják rendszeresen. Úgy értem, hogy az eddig jól bevált és gyors/stabil szervereken, szóval nem ilyen keflavik, vagy dallas stb. Elég fura, remélem tesznek ellene valamit hamarosan. -
törölt tag
Őszinte leszek. Kb. 3 percig röhögtem. De most már együttérzek. Csak valahogy így megjelent a lelki szemeim előtt és annyira jellemző
Nehari. Én meg tegnapelőtt éjjel láttam olyat, amitől lefordultam a székről. Asylum map, voltunk vagy 15-en, a teleportnál megállt 3-4(!) arc félkörben és várta a többieket gauntlettel fenhangon röhögve. Köztük olyanok, mint pl. tutgut. Lehet, hogy elmebeteg vagyok, de sz@rrá röhögtem magam a szitun, annyira röhelyesen nézett ki az egész, meg ilyet még nem láttam
Asszem vissza is nézem a demóját 
-
törölt tag
3-4 mapot látok általában. Hová lettek a seems and bolts és társai 1 nap után

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Diablo IV
- Microsoft Edge
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Futás, futópályák
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Mazda topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- LG 32UR500-B IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 4ms / FreeSync
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Eladó egy Xiaomi 11t pro 256/8 snapdragon processor
- Samsung Galaxy S20 FE / 6/128Gb / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ugranék jump padről, de éppen akkor fagy, szaggatott lesz és közben lőnek rám 3-an és (ha spacemap) vagy le a mélybe, vagy bele a lávába, de olyan is volt ma, hogy egyszerűen nem bírtam átugrani a fedezékhez egy AFK barom miatt, aki lecövekelt. Roppant kellemes.. főleg, amikor közelről LG-znek és odaragadsz tehetetlenül. Fingom nincs mi csinálja, a rendszer nem változott és minden cfg-vel ugyanez van néhány napja.
Wolf meg gyógyuljon meg, vagy odaküldök egy kövér hölgyet és kiénekli belőle azt is, amit még el se kapott ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nyílt hétvége van vagy mi a rosseb? Campgroundtól a Grimmen és intervention át a quarantine-ig minden van. Mi a sszösz?
Egyébként úgy értettem: előember. Én szinte sosem nyerek, csak igyekszem a lehető legkevésbé tiszta célpontot adva bosszantani az ellenfeleimet és lehetőleg megtréfálni, amikor nem számítanak rá
) Tegnap amúgy láttam egy f@szit, olyan gyönyörű kényelmességgel és akkurátusan railezgetett mindenkit fejbe szinte hiba nélkül, hogy először azt hittem cheater, de aztán specből nézve eloszlott minden önbizalmam kétségem. Kb. egy visje volt álnéven fene az összes pofáját..

Nem egy kellemes mókakacagás a szemgyulladás, rohadtul tud fájni, aludni nem tud tőle az ember, néha enni sem, meg a létezés is fáj.. Legnagyobbat akkor üt, mikor nyaral az ember valami idegen országban, na aaaz az igazán f@sza
Unndorító. Komolyan a hányinger kerülget.
(azért lehetne bennük ennyi rugalmasság, ha már a pályák 90%-a "available only for premium")
Pirosbetűs ünnep ez minden nőnek, csak ők a szívemből facsarnák fene a mindenségit, micsoda népek vannak.. cicikkel az utcán, ki se merek má menni vazze