Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
A motort turbózni nincs sok értelme. Még igazából azt se tudjuk, mire képes, mert nem láttunk belőle semmit. Ellenben úgy érzem, némi optimalizációra szorul. A Painkiller pl. csutkára véve a grafikát elfut egy 64Mb-os Radeon8500-ön is, és hát nem egy csúnya látvány... ja és mielőtt valakinek a szája járna nem 20fps...
mondjuk ezt már kitárgyaltuk, hogy hanyag munka az összes PC-s játék. Ez a jó a PS2-ben, hogy ott nagyon optimalizálni kell, mert ugye a hardver nem bővíthető. tetű genyóság ez a PC-s játékipar.
Nem turbó kell ennek az engine-nek, hanem rendes, nem hányaveti odafigyelés. -
Dilikutya
félisten
Én a Doom3 óta kicsit óvatos vagyok az ilyen kijelentésekkel, minthogy király... Nekem a Q4 sokkal inkább szívem csücske, anno a Q2-vel rengeteget játszottam, most is fel van rakva. A Doom sorozat nekem kevésbé volt kedvencem, de még így is csalódtam az új részben. A Raven jobban teszi, ha nem tököl vele, de nem is csapja össze... bár eddig, amit tőlük kipróbáltam (Jedi Outcast, Jedi Academy), mindkettő kitűnő játék volt, bízom bennük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Yettel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- ASRock lapok általában
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- További aktív témák...
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- Asus VivoBook W11 Laptop (X1504ZA-BQ856W)!
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MK600M FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest