Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovisoft
őstag
Csak a te eredeti programodat tettem bele egy x.py file-ba, a c:\ kezdetű sorok pedig az én gépemen kiadott parancsok voltak a command prompttal együtt, de nálad nyilván valami egészen más könyvtár lenne használva, már ha egyáltalán Windowsod van, és nem valami más oprendszer. De nem muszáj úgy csinálnod, ahogy én, akár programból is megnyithatsz egy file-t, és beleirathatod a végeredmény stringet.
Illetve az jutott még eszembe, hogy egyáltalán honnan tudod, hogy 9030 sort kaptál eredményül, ha nem tetted ki valahogyan az outputot egy file-ba? Vagy csak annyi történt, hogy a terminál outputot másoltad ki? Mert akkor lehet, hogy a terminál buffer méretének a limitjébe futottál bele.
-
kovisoft
őstag
Az egészet beraktam egy x.py file-ba, és az alábbi módon futtattam (Windows, Python 3.12.5), a standard outputot átírányítva az x.txt file-ba:
c:\Work\python>python x.py > x.txt
c:\Work\python>type x.txt | find /c /v ""
299018Linuxon hasonlóan menne, de ott a
wc -l x.txtparanccsal lehet megkapni a sorok számát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Óra topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi haladó szinten
- Arena Breakout: Infinite
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VoLTE/VoWiFi
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Eladó Apple MXQT2D/A Magic Keyboard Német / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z370A i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest