Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kovisoft
őstag
Csak a te eredeti programodat tettem bele egy x.py file-ba, a c:\ kezdetű sorok pedig az én gépemen kiadott parancsok voltak a command prompttal együtt, de nálad nyilván valami egészen más könyvtár lenne használva, már ha egyáltalán Windowsod van, és nem valami más oprendszer. De nem muszáj úgy csinálnod, ahogy én, akár programból is megnyithatsz egy file-t, és beleirathatod a végeredmény stringet.
Illetve az jutott még eszembe, hogy egyáltalán honnan tudod, hogy 9030 sort kaptál eredményül, ha nem tetted ki valahogyan az outputot egy file-ba? Vagy csak annyi történt, hogy a terminál outputot másoltad ki? Mert akkor lehet, hogy a terminál buffer méretének a limitjébe futottál bele.
-
kovisoft
őstag
Az egészet beraktam egy x.py file-ba, és az alábbi módon futtattam (Windows, Python 3.12.5), a standard outputot átírányítva az x.txt file-ba:
c:\Work\python>python x.py > x.txt
c:\Work\python>type x.txt | find /c /v ""
299018Linuxon hasonlóan menne, de ott a
wc -l x.txtparanccsal lehet megkapni a sorok számát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Alkoholista nevelde
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest