Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziasztok. teljesen laikus vagyok, nem tudok programozni, a kérdésemmel kapcsolatban a türelmeteket kérem előre is. androidos telefont használok és szeretnék rá egy magyar nyelven működő asszisztens programot. (a google asszisztens nem tud magyarul és amúgy sem elérhető a Samsung telefonomon; amennyire tudom a siri sem tud magyarul) a kérdésem az, hogy szerintetek miért nincsen, amikor a billentyűzet is tud magyar beszéd után gépelni, vagy a google kereső mikrofonja is tud magyarul? az asszisztens programtól annyit várnék el, hogy szóbeli utasításra aktiválja magát, mint a siri, és az utasításomra képes legyen emlékeztetőt beállítani, és persze figyelmeztetni az adott időpontban. előfizetője is szívesen lennék egy ilyen programnak. megkértem:
bing gpt4 ezt dobta, google drive link, de nem értek hozzá, nekem sajnos ez csak szöveg, fogalmam sincs mit kell kezdeni vele.
miért nincsen szerintetek, illetve bonyolult létrehozni? valaki nem készítene egyet?, tényleg előfizető lennék...
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest