- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
Remek, hogy megnyílt ez a topik, már én is gondolkoztam azon, hogy kellene egy. Viszont most éppen se kérdésem, se kérdés...

Kissé mondjuk meglep, hogy ilyen gyér itt a forgalom. Ami a Python nyelvet illeti, mindenkinek csak ajánlani tudom. Nyilván nem való mindenre, de sok mindent képes egyszerűen, hatékonyan és logikusan megoldani. Ami "érdekessége", hogy használható szkript módban is, tehát egy sor, egy parancs, ami azonnal végre is hajtódik (kivéve persze az if, for, while és egyéb nyalánkságokat), vagy éppen írhatunk egy komplett programot sima Wordpad-ben is.
Amire felhívnám a figyelmet! A 2.5.2-es verzió szép és jó, kellően kiforrott. De 1-2 hónapon belül elkészül a 3-as változat (más néven Python 3000), ami visszafelé nem kompatibilis módon jópár dolgot megváltoztat. Szóval aki most kezdené el tanulni, az szerintem inkább az utóbbival tegye, hogy szokja... Pillanatnyilag a beta 3 érhető el Linux, és a beta 2 Windows alá. Néhány változás a 2.5.2-höz képest: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Mikrotik routerek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Suzuki topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5290,12.5",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest