Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
Remek, hogy megnyílt ez a topik, már én is gondolkoztam azon, hogy kellene egy. Viszont most éppen se kérdésem, se kérdés...

Kissé mondjuk meglep, hogy ilyen gyér itt a forgalom. Ami a Python nyelvet illeti, mindenkinek csak ajánlani tudom. Nyilván nem való mindenre, de sok mindent képes egyszerűen, hatékonyan és logikusan megoldani. Ami "érdekessége", hogy használható szkript módban is, tehát egy sor, egy parancs, ami azonnal végre is hajtódik (kivéve persze az if, for, while és egyéb nyalánkságokat), vagy éppen írhatunk egy komplett programot sima Wordpad-ben is.
Amire felhívnám a figyelmet! A 2.5.2-es verzió szép és jó, kellően kiforrott. De 1-2 hónapon belül elkészül a 3-as változat (más néven Python 3000), ami visszafelé nem kompatibilis módon jópár dolgot megváltoztat. Szóval aki most kezdené el tanulni, az szerintem inkább az utóbbival tegye, hogy szokja... Pillanatnyilag a beta 3 érhető el Linux, és a beta 2 Windows alá. Néhány változás a 2.5.2-höz képest: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OpenWRT topic
- Videó stream letöltése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mesterséges intelligencia topik
- Google Pixel topik
- Napelem
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 14 128GB fekete KÁRTYAFÜGGETLEN! Nagyon szép állapot! Akkumulátor 84%
- ÚJ ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC i5-7500 / 8GB RAM / 750W EVGA / XFX Radeon HD 7950 3GB Double Dissipation Black Edition
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8-16GB I 256-512SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest