- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Aktív témák
-
dj.saabe
aktív tag
ja manapság ez a legrosszab hogy már a kis ''sazrosoknak'' minden megvan engedve meg mindenk megkapnak!!
pl én most 15 fél vok (ha mégg nemtudta volna valaki
) és az első mobilomat 13 és fél éves koromban kaptam meg kb 3 hónapnyi könyörgés utána és most fél éve kaptam/vettem egy újjat.! És eben az a legidegesitöbb amikor Kis taknyos gyerek 8-9-10 éves olyan telefonnal szaladgál amilyen sok felnőttnek ugy van hogy töb hónapig gyűjt rá. bazz jólvan talán még annyi hogy legyen telefonja hogy ellehessen érni mert amugy ugyse használja de nem 80ezres meg drágább telefonook sőt ég a 40 ezret is sokallom egy 8.9.10 ébes gyereknek kapja me gaza apja régi telóját és jólvan iminek neki új és ráadásul drága ?? é ez csak egy dolog a sok közül . Igaz nemvagyok még valami nagy veterán de akkor is.
Aktív témák
- EAFC 26
- Alkoholista nevelde
- VGA-kavarás, CES-ciki, AI-túltolás — HTTP #1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11
- PlayStation 5
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen NAS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-E350N WIN8 (Rev. 1.0) használt alaplap integrált CPU-val
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Gamer PC I5 12400F, RTX3050 OC 8 GB, 16GB DDR4. 1 TB SSD
- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 980TI 6GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) és az első mobilomat 13 és fél éves koromban kaptam meg kb 3 hónapnyi könyörgés utána és most fél éve kaptam/vettem egy újjat.! És eben az a legidegesitöbb amikor Kis taknyos gyerek 8-9-10 éves olyan telefonnal szaladgál amilyen sok felnőttnek ugy van hogy töb hónapig gyűjt rá. bazz jólvan talán még annyi hogy legyen telefonja hogy ellehessen érni mert amugy ugyse használja de nem 80ezres meg drágább telefonook sőt ég a 40 ezret is sokallom egy 8.9.10 ébes gyereknek kapja me gaza apja régi telóját és jólvan iminek neki új és ráadásul drága ?? é ez csak egy dolog a sok közül . Igaz nemvagyok még valami nagy veterán de akkor is.