Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Zsebszámológépek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
törölt tag
Ismét itt vagyok, a tegnapi kártya után ma ismét vertem a lapot. nem is rosszul mert nyertem vagy 1500ftot. Ez így kimondva nem tűnik soknak de ha ezt elképzelitek hogy ez mind 10es 20asba akkor az már egy elég tetemes mennyiség.

Apámmal ma is összevesztem, és sajnos száguld a teljes testi leépüléshez, én meg szvsz minnél hamarabb el fogok költözni itthonról, mert már nem bírom sokáig. Hétfőn asszem igen korán veszek egy expresst, és ezerrel munkát fogok találni.
Szomorú vagyok mert olasz barátnőm, már 2hete nem írt nekem, -pedig nem bántottam meg semmivel-, remélem nem történt vele semmi baj. Meghívott magához Nápolyba azóta nem írt, nem tudom mi lehet mert amikor utoljára beszéltünk még boldognak tűnt.
Ma ismét új álomautóm van, ezt szerintem mindíg ide le fogom írni az aktuális kedvencet, mert már én sem tudom követni hogy éppen melyik tetszik.
Szóval most a 92es E400as Merci tetszik, sőtt még az ára is.
Egyébként ami állandó az az AUDi 80 Cabrio, illetve a VW Corrado. Most már a Merci is, illetve van még az Audi A4 Quattro, és nem sorolom tovább majd ha aktuális lesz, a dolog akor teszek fel róla képeket.(majd 10-12hónap múlva)
Asszem mára ennyi, illetve még annyi hogy örülök nagyon mert a buliba ahova nem mentem cigányzene, ment ami nem éppen a liebling és állitólag egy nagy szar volt az egész rendezvény.
na jó most megyek lefeküdni mert holnap a 0ról kéne olyan szintre eljutni a javában hogy tudjak valamit kezdeni a hétfői 8
óra gyakorlattal.
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoIP - mélyvíz (Asterisk és társai)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- MWC 2026: Könnyen megmarkoltuk a Lenovo Legion Tab ötödik generációját
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házimozi belépő szinten
- Asztrofotózás
- Hobby rádiós topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- További aktív témák...
- Asus TUF B760-Plus Wifi (apró hibával)
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

óra gyakorlattal.