Hirdetés

Aktív témák

törölt tag

Ismét itt vagyok, a tegnapi kártya után ma ismét vertem a lapot. nem is rosszul mert nyertem vagy 1500ftot. Ez így kimondva nem tűnik soknak de ha ezt elképzelitek hogy ez mind 10es 20asba akkor az már egy elég tetemes mennyiség.:DD
    Apámmal ma is összevesztem, és sajnos száguld a teljes testi leépüléshez, én meg szvsz minnél hamarabb el fogok költözni itthonról, mert már nem bírom sokáig. Hétfőn asszem igen korán veszek egy expresst, és ezerrel munkát fogok találni.:D
    Szomorú vagyok mert olasz barátnőm, már 2hete nem írt nekem, -pedig nem bántottam meg semmivel-, remélem nem történt vele semmi baj. Meghívott magához Nápolyba azóta nem írt, nem tudom mi lehet mert amikor utoljára beszéltünk még boldognak tűnt.
    Ma ismét új álomautóm van, ezt szerintem mindíg ide le fogom írni az aktuális kedvencet, mert már én sem tudom követni hogy éppen melyik tetszik.:DDD
    Szóval most a 92es E400as Merci tetszik, sőtt még az ára is.:DD Egyébként ami állandó az az AUDi 80 Cabrio, illetve a VW Corrado. Most már a Merci is, illetve van még az Audi A4 Quattro, és nem sorolom tovább majd ha aktuális lesz, a dolog akor teszek fel róla képeket.(majd 10-12hónap múlva):DD
    Asszem mára ennyi, illetve még annyi hogy örülök nagyon mert a buliba ahova nem mentem cigányzene, ment ami nem éppen a liebling és állitólag egy nagy szar volt az egész rendezvény.
    na jó most megyek lefeküdni mert holnap a 0ról kéne olyan szintre eljutni a javában hogy tudjak valamit kezdeni a hétfői 8:Y óra gyakorlattal.:D

Aktív témák