Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
7-es gopro megjelenése előtt mondtam mindíg, mindegy milyen normálisabb kamerát veszel, úgyis kell gimball, mert ezt szoftveresen lehetetlen utánozni, erre tessék. Na most itt is lehet, hogy 20-30-ezres óra nem tudja, de mondjuk egy Apple Watch, vagy egy Garmin csúcsa már tudja, olyat nem próbáltam azóta sem. De a 6000 Ft-os dekás óra-mellkaspánt is tudja (csak nem jegyzi, de csipog ha eléred beállított alsó vagy felső értéket sport közben)
-
StLui
veterán
de, szerintem orvosi, mert nem hobbiból nézegeti, hanem post covid miatt nem kéne fölé engednie a pulzus a 120-130-nak (ami nem könnyű, egy hobbista esetében)
Ha arra kéne hogy edzeget, és köbe törekszik egy alacsonyabb pulzuson tartáson, arra elmenne, bár oda is a mellkaspántot választanám, de semmi nem történik ha pontatlan az biztos. Tény, hogy nekem legtöbbször sokat mutatott a csuklós. -
StLui
veterán
Megvan a megoldás, ennyire figyelmetlen voltam, fel sem merült bennem, hogy nincs egy ilyen eszközben GPS, és pedig ebben nincs (ennél jóval olcsóbb cuccaimban is volt). Hogy mért magasságot akkor azt nem tudom. Lépésből saccolt távolságot azt még értem.
Ma utoljára küldhetem vissza, lehet az lesz, csak kinézetre nagyon tetszik a feleségemnek, és nem tudok másik ehhez hasonlóról. -
StLui
veterán
Sziasztok! Garmin Vivomove HR órát vettem a feleségemnek, de nem nagyon értem a garmin app vagy böngészőben elérhető felületét. AZ egyik gondom, az rendben, hogy az óra szinte semmilyen sportot nem ismer, futás, bringa, gyalogláson kívül, de ha manuálisan próbálok kardio edzést beállítani böngészőben, mindenáron azt akarja, hogy adjak hozzá mindenféle súlyzós gyakorlatot. Másik, nem találok térképnézetet a rögzített túrához. Harmadik, nem értem ezt a stressz szintet, olyan mintha csak a pulzust figyelné, és sportolás után megemelkedik, mert magasabb volt a pulzus, nem veszi figyelembe, hogy az nem stressz, hanem sport miatt? Köszi előre is ha tud valaki valamit ezekről!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Nyomtató topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Assetto Corsa EVO
- Milyen egeret válasszak?
- Synology NAS
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest