Hirdetés
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Pajac: Átlátszó fém
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
szucsi
őstag
Láttam már karón varjút, sajnos, mármint a hozzászokást illetően, volt egy ismerősöm, aki 20-30-x-ára emelte az adagját önkényesen, amikor neki úgy teszett, aztán egy-egy flaska martinival öblítette le. A végén még társas esemény is lett a dologból, adott más érdeklődőknek is, ez volt a Xanax party. Egy két levél durr, aztán rá mindent ami kéznél van.
Na vele sem nagyon beszélgetett a pszichiáter. Felvette vele a rót, aztán már zizegett is a keze alatt a papír, Zoloft, Xanax, nesze fiam, ettől majd jobb lesz.
Nyilván nem minden áter ilyen hentes, de én több ilyenről hallottam. Akikkel most együtt dolgozom, tudnak terápiát csinálni, és nagyon képzettek, de jelen érzésem szerint egy hajszálnyival hamarabb nyúlnak a vényhez, mint én tenném. Persze több éves analízisre sem idő, sem kapacitás nincs, a gyógyszer meg hamar látványos eredményt hoz. Kérdés, hogy a gyógyszer után mi történik.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC i7 7700K GTX 1070 16GB DDR4 378GB SSD 500GB HDD
- Playstation 5 Digital 2 kontrollerrel és dobozával, minden gyári tartozékával makulátlan állapotban.
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest