- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Tyrael
senior tag
naszoval, megint olvasgattam kicsit, ugyhogy pontositanek picit.
exploitos modszer ugy mukodik, hogy kell hozza 1 eredeti ps1-es lemez.
ennek a lemeznek a game ID-je alapjan letre kell hozni az exploitot, amit 3 fele keppen juttathatsz fel a memokarira:
modchipelt/swapdisces ps2rol, valamilyen cheat devicerol, vagy eredeti HDAdvanced/HDLoader lemezrol bootolva.
ha fent van a memoriakartyan az exploit, akkor a trigger discrol bootolva(ez az az eredeti ps1 lemez, ami alapjan letrehoztuk az exploitot) elinditja a memoriakartyarol a loadert, amivel mar tudjuk tallozni a vinyot, es inditani a jatekot.
es innentol kezdve csak ez az 1 lemez kell hogy a gepben legyen a jatekokat masolhatjuk a vinyora a loaderrel meg el tudjuk inditani.aki fel tudna nekem a memoriakartyamra varazsolni az exploitot, az dobjon ram egy pm-et.
Tyrael
Aktív témák
Hirdetés
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 -40% Érintős "Kis Gamer" Ultrabook Snapdragon X Plus 16/1TB SSD QHD+
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Vojens Gamer Szék/ Gamer Asztal/ Perifériák
- Eladó Asus ROG Strix Oled gaming monitor
- SAMSUNG Gaming 360Hz OLED monitor 27", 2560x1440, LS27DG600SUXEN, 0.03ms, HDMI/DisplayPort/USB,Pivot
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest