- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kempingezés és sátrazás
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
"A Proxmox Virtual Environment (röviden: Proxmox VE, PVE vagy proxmox) egy szerver virtualizációra optimalizált nyilt forráskódú Debian alapú Linux disztribúció. Lehetővé teszi a virtuális gépek és konténerek egyszerű telepítését és kezelését web konzol és command line felülettel. A programcsomag két LXC és OpenVZ konténerek, valamint a KVM alapú virtualizáció kezelését támogatja" (Wikipédia)
Hivatalos oldal: https://proxmox.com/en/
Hivatalos fórum: https://forum.proxmox.com/
Backup center, mail gateway, proxmox hypervisor és datacenter letöltés: https://enterprise.proxmox.com/iso/Véreshurka hozzászólásából
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
inspiroyhome #1944 üzenetére
?? Az összes enterprise gyártó termékében van SD slot. Most éppen két csákányvágás között néztem fel a ph-ra egy HPE Synergy farm elől felállva, ebben sincs local disk, csak SD kártya, rajta az ESXi. De belépő rackes gépekben is alap 15+ éve, nem kell ehhez blade.
Az más kérdés, hogy Proxmoxot én sem tennék rá, és az ESXi kapcsán is szoktak lenni ezzel kapcsolatos vitáim, de alapvetően standard eljárás régóta a piacon, nagyon ritkán merül fel, hogy ne SD-ről bootoljon (persze a RAID1 is alap hozzá) egy normális szerver (értsd: mondjuk nem Windows van rajta
) . Én azért nem szeretem, mert nincs smart, és egy normális enterprise hypervisornál soha nem fogod észrevenni ha mindkét kártya befosik, csak reboot után (mivel a boot után nem ír rá). Viszont ilyet az elmúlt ~15 évben egyszer láttam, és azt is meg tudom érteni, hogy ahol van 1000db host, ott már szabad szemmel is jól látható összeg 2000db nvme/sas/sata eszköz. Mindent a profitért!
-
tasiadam
Topikgazda
válasz
inspiroyhome #1944 üzenetére
Az R710 nem blade
Dell PowerEdge M640 pl már blade. És itt korlátozott a storage IO opció, emiatt az SD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Poco F7
- Futás, futópályák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- World of Tanks - MMO
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Borderlands 4
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- Eladó Xiaomi Redmi 12C 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest