Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskandur
csendes tag
válasz
vizibal
üzenetére
2 patchel ezelött tökéletesen üzemelt a szélárnyék, szóval nemtudom...én is szoftveres problémára gondoltam...a hiba oka: PT...
Még amikor kezdtem, a Kawás korszakomban flegmán maxra húztam az összes beállítást (én naív), és meglepődve tapasztaltam hogy hiába a 4mag, bizony kevéske lesz az msi nx8600gt...
ram-al okés vagyok, 2x1gb corsair 800 dual-ba kötve
... a deszka pedig egy mezei gigabyte p35c-ds3r, hogy lehessen bővíteni, de már így is ráment a gatyám...
Szó mi szó, egy alapos sysellenőrzés és megint lehet aszfaltot szaggatni
-
kiskandur
csendes tag
Na ez az amit már tényleg nem hiszek el! Adott 1 verseny, 12 TA-Rookie-val... 3. helyről indulok (talán még esélyem is lett volna), erre mivan? Beszaggat a szélárnyék, nem is gyorsít + olyan lagom lett 3. kör után h azt még én is láttam: 1-2 másodpercre el-eltűnt a kocsim...hmm, elgondolkodtató h vajon milyen gép is kellene ez alá, hamár Q6600-on flessel az egész...
De azért van pozitívum is, szépen fejlődik a pannym...
-
kiskandur
csendes tag
Nyitottam pH szobát, akit érdekel kukucs be, hozzuk vissza a régi idők nagy fílíngjeit...
Jelszó a szokásos: prohardver -
kiskandur
csendes tag
válasz
Plokijuma
üzenetére
Ploki:
Gratulálok az időhöz!
Én sem hinném, hogy lenne bennem több szufla szerpentinen, de egyszer egy próbát mindenképp megérne 
TA Pro:
Rajt cél győzelmet arattam tegnap este, ami valljuk be kissé érdekes... 10körönként voltam pitben, 30körön keresztül a sárga csíkon haladtam, volt, h 3 kerékkel kanyarban. Mögöttem kb 20-25 körön keresztül draftoltak, szóval elég furi...
-
kiskandur
csendes tag
Hosszú kihagyás után úgy gondoltam benézek TA-ra egy 30körös versenyre... 22. kör, minden szép és yó, Eternaldrift-el körözgetünk, már majdnem beértük az 1. helyezettet mikor megtörtént a baj, lefagy az egész, kidob desktop-ra és a vinfos közli velem h hiba történt, az adatok amivel épp dolgozott valszeg elvesztek, elnézést....hááát nocomment....
De ennek azért lehet egy kicsit örülni: February 7, 2008
Start: 2008-02-07 19:00
End: 2008-02-07 21:00
Timezone: Etc/GMT-7
Thursday 2/07
European Prime Time Rush Hour +50% RP for 2 hours
(12pm-2pm PST | 8pm-10pm GMT | 7am-9am 2/08 AEDT)

-
kiskandur
csendes tag
Az új rekord kihírdetett BRoad-on (természetesen a hihetők közül): 1:51.249 Quadro......
PT-ben macsek vagyok... 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Programozás topic
- Konzol Screenshot
- Vicces képek
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Apple watch Series Se 2 gen 44mm,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Honor Magic V2 / 16/ 512GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Még amikor kezdtem, a Kawás korszakomban flegmán maxra húztam az összes beállítást (én naív), és meglepődve tapasztaltam hogy hiába a 4mag, bizony kevéske lesz az msi nx8600gt...
ram-al okés vagyok, 2x1gb corsair 800 dual-ba kötve
... a deszka pedig egy mezei gigabyte p35c-ds3r, hogy lehessen bővíteni, de már így is ráment a gatyám...

20:00...várok mindenkit sok-sok szeretettel!

Gratulálok!
De ennek azért lehet egy kicsit örülni: February 7, 2008