Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
quadroracer
tag
Nem akarok bizonygatni, ha elhiszed ha nem. Csak a speedbug erdekelt. En ugy vagyok/voltam vele hogy sokan csak dobaloztak ezzel a dologgal, es kivancsi voltam (a sajat szememmel latni a kulonbseget).
Most mar azert lattam egy par replayt, shotot, videot hogy atlassam a dolgot es eszrevegyem mennyire figyelmetlen voltam. Most mar latom hogy sokszor ha nyertem miert volt, es miert nem tudtam neha 1:04 ala menni TA-n ha vert izzadtam se. De amugy megtiszteltetekIgaz nem is ismertek meg... Ha megjon az uj gepem ezen valtoztatunk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest