Hirdetés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plokijuma
aktív tag
Elméletileg nem lehet csalni. Nem túl sokat írtál a körülményekről. Néha előfordul speedbug, de azt főleg azonos körülményeknél lehet egyértelműen megállapítani, sok-sok kör után. (pl. a hibátlan köridejeid hirtelen egyik futamról másikra sokat romlik (másodperceket) minden ok nélkül, az általában speedbug okozza),
Szerintem most nem ez az eset lesz. Egyszerűen jobb voltál náluk
Sokszor van ez, hogy inkább csalónak nevezik a másikat, mint hogy bevallja, hogy most ő volt a gyengébb. (ugye senki se szeret veszíteni)ui. Úgytűnik nem volt jó ideje CTD-m, pedig semmit nem csináltam a géppel. kb 15-20 CTF futam óta nem történt meg ez a szörnyű esemény. pedig 5-nél több versenyt mostanság nem bírt ki a játék windows asztal meglátogatása nélkül. Lehet Invictusék csináltak valamit?

CTF az utóbbi időben kicsit lagosabb lett. Ha a zászlóval átmegyek a kocsival a sárga füstök közt néha 2-3 másodpercbe tellik, hogy érzékelje a játék, hogy tényleg átmentem a megfelelő helyen, és csak ezután rakja ki az új pozícióba a kaput. Zászló átvételnél is néha lassú a játékreakció ideje. Régebben nem volt ilyen. Ez csak nálam van így, vagy másnak is vannak hasonló a tapasztalatai CTF-nél?
-
PepeDon
tag
Ha nem vagy 'izom' programozó, akkor nem nagyon tudom elképzelni, hogy csalnál. Olyan jól be vannak csomagolva a fájlok, hogy abba tuti nem nyúlsz bele, meg ott a gameguard, ami csalás ellen fut.
Belefutottál egy 'egyszerű speedbugba'. Majd talán egyszer javítják a fejlesztők.
Új hozzászólás Aktív témák

- Cyberpunk 2077
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Mobil flották
- World of Warships
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 10-12. gen.
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB eladó! 100% akku, 2026.11.11-ig apple gar
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sokszor van ez, hogy inkább csalónak nevezik a másikat, mint hogy bevallja, hogy most ő volt a gyengébb. (ugye senki se szeret veszíteni)