Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: A csodálatos mandarin
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Blade.T
üzenetére
Távol álljon tőlem, hogy a lvlr mellett kardoskodjak, de már ugyanaz a két verzió. Akkor miért is csatlakoznál egy sokkal távolabb lévő amcsi szerverre, amin alig lézengenek játékosok, miközben a lvlr itt van európában és tele van playerrel. Régebben, amíg a pt-t nem frissítették, addig lehetett azzal érvelni, hogy egy csomó fasza mód nincs meg lvlr-ben. De már ugyanaz a két verzió, szóval.

Max a belefeccölt időt sajnálhatod (én is sajnálom), de hát ha egyszer nincs player aki ellen nyomd, akkor mit ér a lvl234 meg az összes ap-s verda.Most már én is elbizonytalanodtam, de az a baj, hogy elég régóta csak a bizonytalanság van (ezért nem szedtem le még a lvlr-t). Most megint meg kell várni míg megjelenik az a heat-online. Kiderül, hogy átviszik-e az accountokat pt-ből vagy sem, stb stb. De ha nem, akkor csak annyi érv marad, hogy megmarad az AP-d, mert az is aeria-s játék lesz. Na most tegyük fel, minden a lehető legjobban alakul, játszol tovább heat-ben, mintha mi sem történt volna, aztán 3-4 hónap elteltével megint előszedik a szerződéseket, hogy dehát az ip-blokk, meghogy csak észak-amerika stb, stb. Végre egy stabil hely kéne ahol vannak játékosok, amiről tudjuk, hogy biztosan oda tartozunk, ami nem fog egyhamar megszűnni, amire jönnek frissítések, tehát ahol biztonságban el lehet kezdeni felépíteni egy új accountot (vagy folytatni).
Új hozzászólás Aktív témák

- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tesla topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Wise (ex-TransferWise)
- Óra topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Napelem
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse 6800XT 16Gb Kitűnő! Ingyen posta!
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- 70" Interkativ Érintőképernyős Monitor / All In one PC - InFocus INF7021A Multi Touch
- Microsoft Surface Hub (v1) 1597 - 55" All in One PC - Érintőképernyős monitor
- Dell PowerSwitch N2048 48 Port Gigabit Ethernet 2 Port 10Gb SFP+ Switch
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest