- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- gerner1
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JackShephard
tag
Csak az a baj, hogy a 9500APból amit vettem anno, most 6200 még rendelkezésre áll, mivel direkt spóroltam, hogy majd csak leértékeléseknél vásárolok, stb..
Erre most ellopják ezek a buzik..
Nyilván akkor a ligáknak is annyi, ha IP ban, hiszen europai, meg ausztrál is storno, jó pár GS is repül automatikusan gondolom..
Kurva lehangoló ez az egész, mit ne mondjak. -
Creative997
őstag
Paja, és mégis kinek válaszolnak?? Szívesen meghallgatnám mit mondanak (bevallom pár hsz-om csalogatónak szánódott
), de nem jön senki se! Mondjuk már magyarul is kiírták az oldalukra ezt a baromságot. A bíróságon majd meghallgatjuk a másik felet...
Én sem a pénzem miatt aggódom (mondjuk nem öltem bele annyit mint egyesek), hanem hogy egyszercsak hopp, kipattan ez az egész és fuccs mindennek, mi meg állunk itt hogy mivan? Elvész minden amiben igazán jól éreztem magam? Lehet hogy nekik köszönhetjük, de így lehet nem akarom köszönni és nem lenne ilyen szar. Persze tudom, ez nem azt jelenti hogy most barátságoknak meg kell szűnniük, de azért volt egy játék amiben össze tudtunk gyűlni, szórakozni, funolni, azon kívül meg mégsem tudom tartani a kapcsolatot mind a 200 baráttal, akik java több száz/ezer km-re van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Okostelefonok javítása, akku, törött kijelző, töltőcsatlakozó csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 5470 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- HP A8-as Radeon VGA kártyás notebook leárazás!!! AkciÓÓ!
- Külső táp nélküli Asus GeForce GTX 1050Ti 4 GB ! AkciÓÓ!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- LG SN4 soundbar hangprojektor 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest