Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karibaba
aktív tag
válasz
tomkatomi #21189 üzenetére
ezeket a képeket már én is láttam, de nem nagyon kapkodnak vele hogy kipróbálhassuk. Pedig 1-2 pálya mindig csinál egy kis (tűzet) a játékban. Mostanra a kemény 20-50 játékos SIM-vs-ben nem nagy lehetőség arra ha játszani szeretnék.
EU liga jó lenne legalább valami ösztönözne,hogy gyakoroljunk a pályákra.
-
Creative997
őstag
válasz
tomkatomi #21189 üzenetére
ááá álmodj királyjány effektus... rengeteg pálya van benne a játékban, csak mi nem látjuk őket és már nagyon régóta. Nem fognak a Gina-ig új pályákat kiadni, mivel az eddigi újakat sem javították ki, akkor minek még több bugos pálya? (gondolom, at least remélem h éppen ezeket is javítják és a Gina-t is...ööö csinálják)
Paja: képtelenség iskolakezdés előtt lezavarni! Ahogy mondtad, a regg először, mondjuk tart 1 hétig (aug eleje ha mostantól néznénk) és 5 hét a lebonyolítás az már szept közepe.. De mondjuk lehet jó lenne.
Laca: most lépsz át egy másik dimenzióba
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3520, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest