Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
knbs
senior tag
válasz
UnConnecteD #20142 üzenetére
Hogy fer ossze? Miert ne ferne ossze
Fogja magat 20-30 ember, lefoglal egy szombati napra egy LAN-klubbot beultok es hajra, egyutt jatszhatsz azokkal akikkel eddig csak maximum ventrin beszeltel. Nem ertem mi olyan lehetetlen ebben, nem kell feltetlenul lanban jatszani, a lanklubb neten keresztul a jatek technikai hattere ugyan az marad mint ha otthon ulnel, a pozitivum az egeszben hogy ott vannak korulotted akikkel eddig neten jatszottal.
Szerintem siman osszefer a dolog, technikailag semmi kivitelezhetetlen nincs benne. LAN egyetlen lenyege, hogy osszehozza az embereket a valo eletben is, nekem mindig tetszett hogy egy LAN utan mindig tudtam a nickeket egy archoz/storyhoz/poenhoz kapcsolni.Persze azt nem tudom a PT-scene magyarorszagon mekkora taborral rendelkezik, de ez mar mas teszta.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 91% Akkumulátor
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest