Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazzzs
senior tag
Egyébként nekem, mint ingyen élő RP játékosnak azt hiszem nem sok rossz szavam lehet. Viszont azért forszíroznám a folyamatos/intenzívebb frissítéseket, mert jelen állapotban nem sok dolog ösztönöz arra, hogy AP-t vegyek. Persze lehet ellenérveket felsorolni, és egy-egy ilyen rebate-es kiírás alatt én is elgondolkoztam egy AP-s kocsi vásárlásán, de valahogy úgy érzem annyival nem lenne "színesebb" tőle a játék. Nem azt mondom, hogy plusszokat élvezzen az, aki fizet, de ha adott szinten (class) több autóból lehetne választani mint most, illetve lehetne velük classokat lépni, akkor mindjárt változatosabbá válna az egész. Ez elérhető lenne továbbá még a színek bővítésével, sokkal több body kittel, matricákkal, spoilerekkel, avatarokkal stb. Tudom, hogy nem ezen áll vagy bukik egy-egy verseny, de szerintem mindenki szívesebben játszik egy olyan autóval, ami egyedi, és ezáltal valamilyen módon személyesnek is tekinthető.
Tudom, hogy ezeket tervezik, meg idővel lesznek is, de valamilyen apróságok legalább kellenének. Értem ezalatt: body kit, matrica stb. Szóval olyan dolgok, ami miatt folyamatosan változatos lenne az egész, amitől állandóan lehetne szöszölni/variálni a játékkal, és ami miatt úgy érezném, hogy igen, megéri venni egy AP-s kocsit, mert úgyse unok rá egyhamar a játékra. Jelenleg ugyanis nem lehet összehozni egy olyan autót amiből ne jönne szembe minden szobában legalább kettő
Szerk.:
A Civic tényleg nem lett rossz
Én Stallion-ommal versenyeztem tegnap HiFi-t a civic-je ellen, és az egyenesben gyorsabb voltam egy lehelletnyivel, de tapadt végig, sőt kanyarokban be is előzött. Annyit írt róla, hogy a segge szeret csúszni, amúgy élvezetes.
Új hozzászólás Aktív témák
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 9520 15" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3682, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 192SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest