- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
Mariann294 #15437 üzenetére
Ahogy MaciG mondta, nem a memória mérete számít... hanem sokkal inkább az órajelek.
-
MaciG
addikt
válasz
Mariann294 #15437 üzenetére
Mert már régen nem csak a memória mérete számít egy kártyán, sőtt nagyon sokszor csak parasztvakításnak tesznek egy kártyára jóval több memóriát, mint amennyit kéne, mert ugye van aki csak azt nézi és bedől a "trükknek"
(pl.: Egy Nvidia GeForce7600GS 256Mb és egy ati HD3850 256MB-os vga között ég és föld a különbség. )
Nah vettem egy ilyen bűvös dobozt vagy mi a xent xart és volt benne 10db 2-es Drift hack pack ami kb egy batyu xart nem ér szóval ezér márcsak megérte...
mod: Jókor szóltok, dehát így jár aki nem olvassa a lényeget
,mondjuk ha ezt látom tuti nem veszek, mert nekem ezekkel a cumókkal sosincs szerencsém, pl. explorerben se találtam még egyetlen targoncát vagy dózert se...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS Chieftronic 750W
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest