Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 20230101_102713676_iOS
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 10.03
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazda626
addikt
Csatlakozom én is!
Gyakoroltam a Lionnal kicsit! Nem is olyan rossz autó, finomabb vezetési stílust igényel! 3 pályát néztem meg átlagosan 4mp-et javultak a köridőim, a kanyarsebességem néhol +5MPH lett!
Minimálisan meg tudtam közelíteni a kormányosok gázadását és kanyarodását, de messze van tőlük. A lényeg, hogy kanyarban nem csőgázzal kell menni, hanem szépen adagolva, kanyarban nem csutakra fékezni, különben kitör a hátulja és értékes mp-eket veszt az ember. Automata váltót lehet állítani? Idegesít, hogy 4-esből visszateszi 2-esbe, ott pörög sok ideig, majd utána tolja föl hármasba. Billzeten necces a váltás. 
-
törölt tag
Nem, sose legyél benne biztos hogy valaki nem olyasvalamit akarna kifejezni egy szmájlival amit a nagy többség szerint jelent, pl gratulációt valakinek! Például a kisgyerekek szoktak tapsikolni mikor valamit nagyon nyomatékosan szeretnének kifejezni! Próbáltam olyan gyerekesnek tűnni, mint amilyenné hasonló jellegű viták szoktak, egy idő után, hangsúlyozom egy idő után válni! Szerencsére mi még bőven a szinten belül vagyunk, de kilépni belőle már nem nagyon kéne

Új hozzászólás Aktív témák

- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue 2db eladó!
- MSI Radeon RX 6950 XT GAMING X 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Supermicro MBD-X11SPM-F Alaplap + Intel Xeon3204 6-Core 1.9GHz LGA14B Kit Processzor + 16GB RAM
- Acer Extensa 215-52 (2021) Megkímélt állapot, 1 TB HDD, dobozával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Minimálisan meg tudtam közelíteni a kormányosok gázadását és kanyarodását, de messze van tőlük. A lényeg, hogy kanyarban nem csőgázzal kell menni, hanem szépen adagolva, kanyarban nem csutakra fékezni, különben kitör a hátulja és értékes mp-eket veszt az ember. Automata váltót lehet állítani? Idegesít, hogy 4-esből visszateszi 2-esbe, ott pörög sok ideig, majd utána tolja föl hármasba. Billzeten necces a váltás.