Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• cSuwwi

senior tag

Pont tegnap gondoltam rá, hogy a BB topik off áradatára egy userscript jó lenne, holnap (vagyis ma), majd összedobatom valamelyik AI-val, de már kész is ;)

Nekem ezek jutottak eszembe: aka. Ötletelés

- A kommentek előtti gombsorhoz egy plusz gomb, OFF szűrése. Rákattintva kiszed mindent ami offtopiknak van jelölve (class alapján jól szűrhető ahogy látom)
    - A linkelés javítása, hogy ha valaki a lapcsalád másik oldalát használja, akkor ne dobjon át arra egy beszúrt linknél. Lényegében egy regexes törlés, ha a lapcsalád linkje van benne, akkor törli a linkből a domaint, csak relativ link legyen.
    - Szerintem az is megoldható, hogy a szálakat egymás alatt mutassa, kis DOM-os matatás. Az üzenet azonosítók és hogy ki mire válaszolt ez alapján összeköthető. Ez is gombnyomásra, sokat javít az olvashatóságon. Ez persze csak az aktuális oldalon lévő tartalommal menne, de magasra állítva a megjelenő kommentszámot jó lehet.
    - Ehhez kapcsolódva: topikonként állítható mennyi kommentet mutasson. Egy változó a scriptben, hogy ezen a linken ennyi legyen.

Ha bármelyik érdekes lehet, és megggyőzöd erről az AI-t is akkor szívesen vennénk. :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés