Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Új hozzászólás Aktív témák
-
cila1
aktív tag
Hát teszteltem 1 kicsit.
Az autók nem egyformán tapadnak,tehát amelyik jobban tapad az jobb időt ér el.
Na most ez az én tapasztalatom lehet,hogy másnak nem ez.Érdemes kipróbálnotok.Jcolee.
Nem kell azt hidjed,hogy személyedre irányúlt ez a kis szösszenet.Te nagyon jól csinálod ezt a vezetést de akkor is jobban tapad a ferka.Próbáltad már a többi autót?A ferka betapad a kanyarba a williams meg sodródik kifele.Néha olyan érzésem van mintha motorcsónakot vezetnék. -
cila1
aktív tag
Miért van az,hogy ugyanazzal a setuppal 1-1.5secel jobbat megyek 1 ferrarival?

-
cila1
aktív tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Oké csak Speed ne legyen mögöttünk mert ledarál mint Ausztrálon.

-
cila1
aktív tag
válasz
Szabesz
üzenetére
Na jó nem számolunk pontokat de,mi van akkor ha egy tesztpilóta a futamon téged ki ejt.Szerintem biztos nem fogsz neki örülni.Vagy pl egy tesztpilótát nem tudsz megelőzni egész futam alatt szabályosan megy az íveken de,az elötte lévő pilótát lehet,hogy simán legyürnéd.Akkor az a szitu van,hogy modjuk te a 6.vagy a teszt p 5. de pont a teszt p miatt szorulsz az 5. helyre mikor 4.is lehettél volna.Remélem érthető voltam.Szerintem a teszt p-nek csa a gyakfutamon lehessen indulni a VB futamokon csak a pilóta indulhasson.Ez így lenne szerencsés és igazságos.
-
cila1
aktív tag
Valamit nem értek ebben a tesztpilótás buliba.Azt írtátok a szabályzatba,hogy"Támogatás esetén, amikor ráér, és teljesíti a kritériumokat, indulhat nagyfutamon".Akkor ezek szerint lesz olyan csapat akik 3 db autóval indulnak majd?
-
cila1
aktív tag
válasz
papírzacskó
üzenetére
Akoskának ha kiviszed Angliába akkor megveszi

-
cila1
aktív tag
válasz
Dragbajnok
üzenetére
Dragbajnok!Értem már a kamikaze akciót amit írtál.Tegnapi verseny 10.kör?
-
cila1
aktív tag
válasz
Dragbajnok
üzenetére
Mit sírsz.
Ezt meg kell szokni.Nekem egyedűl a kormányom nem sérűlt a tegnapi futamon.A kasznim belülről nézve teljesen sárga volt.Nem volt egy épp alkatrész se a kocsin.Kaptam elöről,hátulról,jobról-balról.Amúgy a rendes futamon valahogy mindenki rendesebben viselkedik mert pontért megy a harc.Ha azon gondolkodsz,hogy befejezed én megértem úgy is magasra tetted a lécet
Isten veled
.A bukótérből visszatérő varsenyzőknek jobban kéne figyelni arra amikor visszajönnek mert pl én 3X miattuk mentem a kavicsosba mert bevágódott elém valaki. -
cila1
aktív tag
-
cila1
aktív tag
változik ma a jelszó?
-
cila1
aktív tag
Ne nézzétek meg a Kaptár 4-et.Szar.
-
cila1
aktív tag
-
cila1
aktív tag
Nem lehetne a hotlapsot nullázni?Kivétel a mostani pálya.Azért kérdem mert szerintem már nagyon tele van.
-
cila1
aktív tag
DDR1-es ram laptopba van valakinek eladó?
-
cila1
aktív tag
válasz
Kleroo
üzenetére
Na figyu kleroka.Nincs kedvem vitázni veled erről a dologról csak ez megütötte a szememet és nem tudtam szó nélkűl hagyni.
Erről a mondatodról lenne szó."viszont akkor is te nem hagytál helyet nekem....."
Majd ha máskor látom,hogy közeledsz akkor elmegyek zuhanyozni.JÓ LESZ ÍGY. -
cila1
aktív tag
Na én szeretném ha mindenki így menne akkor lenne esélyem.

-
cila1
aktív tag
Nagyon örülök Dragbajnok érkezésének csak az idejét látva eltévesztette a ligát.Az ő tudásához képest az itt lévő tagok kisiskolások.Proof azt a 6seces szabályt nyugodtan írd át 16-ra.Az embernek teljesen elmegy a kedve az egésztől ezt az időt látva.
-
cila1
aktív tag
válasz
Kleroo
üzenetére
Köszi.
Rajta van a woody a probléma magoldáson.Más.
Letöltöttem a futamot és megnéztem.Valóban nagyon élvezetes volt így komentátorral nézni.A végén voltak interjúk.Azt hogyan kell csinálni,hogy én is tudjak pofázni mert az tetszett.
Tök jó volt az ahogyan beszéltetek és a nevekhez végre hang is kapcsolódott.Egyszer Ervinnel csináltuk azt,hogy Skype alatt versenyeztünk egymással.Hát nagyon szar mert nem tudsz beszéd közbe öszpontosítani a vezetésre.Ez mondjuk érdekes mert az életbe viszont simán megy. -
cila1
aktív tag
Van 1 kis bajom.
Tegnap az autó beállításnál megvettem a vizesgumi kinézetet és úgy akartam felmenni a szeróra.Kezdte betölteni a pályát utána megállt a töltés és kilépett a játékból.Ezt 2X próbáltam.Mind kétszer ugyanaz.Eladtam a vizes kinézetet és utána rendesen fel tudtam menni.A woodynak is ezt csinálta.Miért szerintetek? -
cila1
aktív tag
A kiccsillag.hu-rol nem lehet a gépre letölteni a futamot?
-
cila1
aktív tag
válasz
Farkas23
üzenetére
Nem azt mondom,hogy nem legyen essős futam csak nekem nem jön be.Kínlódni rá érek majd télen a hóba mert az kb így csúszik mint ez.Szerintem ki kell kérni más véleményét is az essős futamokról,hogy nekik tetszik e.Amikor szavaztunk arról,hogy legyen e essős futam akkor még senki nem próbálta ki az ilyen fajta versenyzést és nem volt tapasztalat.Hát most már van valami rálátás erre a műfajra.Gondoljatok bele,hogy száraz pályán is csúszkálunk rendesen.Hát akkor itt mi lesz?Én biztos,hogy nem fogok ezen menni de nektek sok sikert hozzá.
-
cila1
aktív tag
Hát gyerekek én ezt a vizes pályát kihagyom.Nem fogok idulni a következő futamon.Jó szórakozást hozzá.Találkozunk Shanghaiba.csaó
-
cila1
aktív tag
Nagyon jó futam volt szerintem is.A közvetítés meglepi volt.Köszi szépen a közreműködőknek le a kalappal elöttük.Ervin véleményét osztom,hogy keveset lehetett látni a középső illetve a hátsó szektorból.Nem értem mi a francnak kellett Farkast mutogatni amikor úgy is kiesett.

Remélem ha lesz ilyen közvetítés akkor többet lehet látni másokat is mert a Philips fő szponzorom már bejelentette a távozását.
Na jó a viccet félretéve tuti volt a közvetítés.Nekem a PRUF név nagyon bejött.
Változtasd meg a neved PRUF.A Proof név már uncsi.Lehetne Horcsa a keresztapád.Mert tudod "ÉN VAGYOK AZ APÁD" 
Farkas csak vicc volt.Nehogy megsértődj.
-
cila1
aktív tag
Nekem nem megy ez a kiccsillag tv.Nektek?
-
cila1
aktív tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Látom érted,hogy mire gondoltam.

-
cila1
aktív tag
Versenyeztek,hogy ki tud több HSZ-t írni.

-
cila1
aktív tag
Szabesz.Aktiváltál már?
Azért kérdezem mert az email címemet elfelejtettem oda írni. -
cila1
aktív tag
Csaó Papa.
Milyen volt Miami? -
cila1
aktív tag
Hát a tegnapi menet nem volt egyszerű.
Nem tudom,hogy ti hogy vagytok vele de én lefáradtam 1 kicsit.Pedig csak 18 kört mentem.
Mi lesz Monacoba 44 kör után?Szerintem mi mazohisták vagyunk. -
cila1
aktív tag
Probáltam a callvote valamit beírni de nem megy.
Most beállt a szeró mint a gerely. -
cila1
aktív tag
Tisztelt mindenki!
Elolvastam a szabályzatot.Egy pontal nem értek eggyet.Lehat,hogy más se.
A 4 másodperces szabályról lenne szó.Szerintem jobb volt a 6,mert vannak köztünk élmenő pilóták akik néhány versenyen utolérhetetlen időket mennek.Amikor én azt hiszem,hogy most ettől az idötől jobbat már nem lehet menni amit mentem akkor a "T" élmenő aki éjjel nappal nyomja, nálam 4-5 seccel jobbat megy.Azért én mindig időmérőkön ott vagyok 7-10-be.Tehát ha én a 8.helyen vagyok 4 sec lemaradással akkor én még bent vagyok de töllem lefele nem idulhatnak és ilyen sokszor lesz szerintem.
Vélemény? -
-
cila1
aktív tag
És ha elszaladtok a pénzünkkel akkor mi van?Se regisztrálás se pénz?
-
cila1
aktív tag
Kiváncsi lennék,hogy ez a nevezési összeg,hogy jött ki?
-
cila1
aktív tag
válasz
Sgt.Randall
üzenetére
Köcce
-
cila1
aktív tag
válasz
Iron Funeral
üzenetére
Küldjél már helyettem is eggyet!
Én 1.20-as időt kérek Ausztrálba ha lehet.
-
cila1
aktív tag
Szeptember 5.-én már a szezon nyitó verseny lesz?
-
cila1
aktív tag
Kiváncsi lennék arra,hogy 2 hét mulva hányan leszünk?
-
cila1
aktív tag
Tag lettem.
Innentől kezdve a magázzatok .Én persze továbra is tegezlek titeket.
Na jó .Macy te tegezhetsz mert úgy is egy 20-sal idősebb vagy töllem.
-
cila1
aktív tag
Mindenki nyaral?
-
cila1
aktív tag
Hogyan lehet megnézni,hogy mennyi hertzes a gépbe lévő ram?
-
cila1
aktív tag
Nekem nem jön be a szeró.Nektek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- GAINWARD RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 GHOST OC Eladó!
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 24GB 1TB RTX 4060 8GB
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezzel bizti első leszek.
Örök hála. 

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ