- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- kraftxld: Untappd lista
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyomman
aktív tag
válasz
Gyomman #6839 üzenetére
Egy olyan kérdésem még lenne, hogyha valaki ismeri az NtQuerySystemInformation függvény működését (http://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/desktop/ms724509(v=vs.85).aspx) , az elmagyarázhatná, mivel több dolog is érthetetlen: például az, hogy az utolsó két paraméter helyére mit kéne betenni illetve ezek mit jelölnek? SYSTEM_PROCESS_INFORMATION-re lenne szükségem, ami elvileg az összes process információit tartalmazza, de milyen formában? Ekkor milyen dolgokat kéne megadnom az előbb említett utolsó két paraméternek?
-
Gyomman
aktív tag
Sziasztok!
Windows API függvények felhasználásával kell programot írnom, és egy kicsit elakadtam. Azt kéne elérnem, hogy az egyes futó process-ek szálainak a context switch számát kéne kisajtolnom. Nos a futó folyamatok és azok szálai megvannak, viszont nem tudom milyen úton-módon nyerhetném ki a context switch-ek számát. Valaki valami ötlet?
Ui.: (Ha ennyi reklám megengedett)
http://alax.info/blog/1182, ezen az oldalon található egy megoldási mód, viszont nekem a SYSTEM_PROCESS_INFORMATION adatszerkezet nem ennyire részletes! Ez op.rendszertől függene vagy éppen attól, hogy 32 vagy 64 bites rendszert használok? -
Gyomman
aktív tag
Bocsi, tudom hogy nem teljesen idevaló, de nem találtam igazából jó topikot ehhez! Cserébe csak egy pár mondatos, tömör választ szeretnék. Az lenne a kérdésem, hogy pontosan hogyan működik a hook-olás? Angol nyelvű leírásokat találtam rá (pl. msdn-en), de nem igazán sikerült sajnos felfogni a mechanizmust.
-
Gyomman
aktív tag
Igazad van... Azért beleolvasok, hátha megértem
Sajna az iskolában nem tudom, hogy fogják.e tanítani, a másik csoportnak tanítják a Turbo Pascal-t. Sajna olyan ismi nincs, aki el tudná magyarázni, majd max valamilyen tanfolyamot keresek végső esetben
Kösz -
Gyomman
aktív tag
Elkezdett érdekelni a programozás. Tud valaki olyan oldalt, ahol az alapoktól leírják a dolgokat? Turbo Pascal vagy C nyelv érdekelne [ne írjatok már C++, az állítóleg nagyon nehéz, meg kell hozzá a C ismerete(
)]...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Autós topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- OLED TV topic
- Hobby rádiós topik
- Assetto Corsa Competizione
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Küszöbön az androidos PC-k
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Apple AirPods Max (2024) 2027.01.27. Apple jótállás iSTYLE jótállás
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest