- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grizzlu
tag
válasz
hiperFizikus #18732 üzenetére
Köszi
-
Grizzlu
tag
Felhasználói támogatás egy hatalmas gyógyszeripari multinál, internal szinten.
-
Grizzlu
tag
Köszi!
Nos, egy ideje IT-vonalon dolgozom, bár előtte is vonzott ez a témakör, de azóta jobban érdekel, mi van a dolgok mögött, hogyan is generálódik a gond, amikkel foglalkozunk (WIN, IOS, SAP, felhasználói adatbádzisok, stb), érdekel a leírás szintű megoldási rutinjaink mögött rejlő how-to és a miért is. Érdekelnek a felhasználói programok, és nagyon érdekel az optimalizáció, szeretem, ha logikusan, átláthatóan, produktívan mennek a dolgok. Szóval leginkább adatkezelés, meg az AI is.
Angol/német (tényleg) anyanyelvi szinten megvan, nincs vele gond. Ami nincs meg, az a stabil matek, mindig is rettenetes matekos voltam, bár józan paraszti ész és logika az van, csak a középiskolás matek 90%-t nem értettem, mire is jó az. Nem tudom, ez mennyire gond. És messze átlagon felüli nyelvérzékem van.
Innen indulnék.
-
Grizzlu
tag
Üdv Mindenki,
belemerülnék a programozás világába, egyelőre egy kacsaúsztató is megfelel a medence helyett
Millió lehetőség, oldal a neten, tankönyvek tömkelege, programnyelv-hegyek. Felmerül tehát a kérdések sora:
Kezdőként:
1. Milyen nyelvet elsőként?
2. Honnan tanuljam?
3. Hogy tanuljam?
Stb.Különösebb célom nincs vele, csak rövid az élet alapon bele szeretnék kóstolni ebbe is gyakorlati/szórakoztató jelleggel. Aztán meglátom, hogyan tovább.
Minden tanácsot köszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 8GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest