Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Aethelstone
üzenetére
Nincs valami jó tapasztalatom az MS ügyfélszolgálatával, eddig érdeklődésre egyszer sem kaptam ugyanazt a választ egy kérdésre. És ugyanezt láttam már itt pl. a Win10-es topicban is, szóval nem egyedi eset.
Amúgy meg a jelek szerint nem csak "engem" érint a dolog, biztos másnak is hasznos lehet az információ, ami kiderül. Ha kiderül...

-
törölt tag
válasz
bambano
üzenetére
Hát nem gondoltam volna, hogy egy ilyen egyszerűnek tűnő kérdésről ennyire megoszlanak a vélemények. Nekem is az a véleményem, amit többen leírtak, viszont teljesen igazad van abban, hogy az a "sell" hiányzik a vállalati részben és így nem olyan egyértelmű a dolog.
Amúgy a 2015 és a 2013 EULA-je (ezt a bekezdést figyelembe véve) lényegében teljesen ugyanaz.
A 2015-ben van +1 sor az extension-ökről. -
törölt tag
válasz
bambano
üzenetére
Igen, ez valóban nincs benne az INSTALLATION AND USE RIGHTS bekezdésben, de az sincs, hogy nem. Elég alaposan körülírja, mikor szabad és mikor nem a használata, erre nem tér ki.
Lehet, hogy a jogi topic tényleg jobb hely lesz a témának, köszönöm a tippet!(#9388) emvy: Köszönöm!
-
törölt tag
Sziasztok!
Egy ismerősöm megkeresett ma, hogy a cége (bt, vagy kft, nem is tudom) használhatja-e a VS Community Editiont. Ahogy elolvastam az EULA-t, szerintem igen, de ha valakinek van bővebb infója a dologról, azt megköszönném.
A cégben 2-en vannak, egy ember fejlesztene csak vele, az árbevételük nincs nettó 1M USD, bár gondolom ez sejthető
A szoftver kereskedelmi forgalomban van, de ha a fenti feltételek teljesülnek, úgy értelmezem, hogy ez nem befolyásolja a jogszerű használatot. UWP az elsődleges célpont, de gondolom a winformos alkalmazást is ez alatt folytatnák.Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Milyen autót vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Call of Duty: Black Ops 6
- iPhone topik
- Formula-1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k 3.5 512e SAS HDD ST6000NM0034
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő