- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- skoda12: Webshopos átverések
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
Hello.
Egy gyors kérdés:
Szerintetek megoldható-e az, hogy az e-mail tartalma (pl. hírlevél, stb) napszaktól függően változzon?
Tehát ha reggel nyitja meg a levelet az olvasó akkor Jóreggelt XY, stb, ha pedig este akkor Jó estét XY, stb...
Feltételezem, hogy ehhez már kliens oldalon kellene belenyúlni ami már nehézkes.
Agyament ötlet, vagy van rá elméleti megoldás? Nem én akarom leprogramozni, csak érdekelne, hogy megvalósítható-e a "változó tartalmú email".
-
k-adi
nagyúr
-
k-adi
nagyúr
Sziasztok!
Nulláról kellene megtanulnom 1-2 hét alatt "prezentálható" alapszintű Unix shell-programozást.
Tekintettel a szűkös időre, mit javasoltok, merre kezdjek keresgélni, merre vannak jó tutorial videók, stb? (nembaj ha angol a szöveg, de magyar mindig jobb persze)
Korábban már programoztam kicsit és az egyetemen is bohóckodtunk 1-2 nyelvvel, de én továbbra is noobnak tartom magam programozás terén, így kérlek így álljatok a kérdéshez.
(ötletek, tanácsok, stb)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- iPhone topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Konteó topic
- Hobby elektronika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest