Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrystall
senior tag
válasz
elodman
üzenetére
Angol fórumokon néztem megjelent ilyesmi kérdés, úgy hogy lehet-e szerezni Apple által elismert vagy certifikált programozói képesítést, de mindenütt azt írják ilyen nincs. Szóval itt erről a Developer Membership-ről mehet a ködösítés, nade az mégse egy hivastalos munkaviszony
Még mint Oracle fejlesztő mutatja be ezen kívül magát az úr, na kíváncsi vagyok abból ezek után mi igaz. Valamihez írt egy plugint, vagy mi...

-
Chrystall
senior tag
válasz
elodman
üzenetére
Ezt a certified developert megtaláltam én is, de ez csak egy sima developer membership cucc, én is be tudok ide regisztrálni, meg bárki, az úriember viszont úgy tünteti fel magát az irományában, mintha az apple hivatalos programozói alkalmazottja lenne. De mikor ma felhívtam az Apple-t, ott azt mondták a mérnöki osztályon vannak náluk programozók, de titoktartás kötelezi őket, tehát elvileg nem nyilatkozhatnak arról mi a státuszuk, egyébként ilyen titulus nem létezik cégen kívüli részére. Szóval gyanítom a szóban forgó személy a Developer Membership-et akaja beállítani úgy, mint Hivatalos Apple Programozói munkakör.
-
Chrystall
senior tag
Sziasztok!
Az a kérdésem lenne, hogy létezik ilyen képesítés vagy cím, hogy "az Apple hivatalos programozója"? Egy magyar úriemberrel hozott össze a sors, és a képesítései közt ez áll így szó szerint, de van egy hivatalos Apple forgalmazó barátom, és ő azt mondja ilyen cím nem létezik, vagy ilyen "végzettség". Tud erről valamelyikőtök valamit, vagy hogy hol lehetne ennek utánakérdezni?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Elektromos autók - motorok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nintendo Switch
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i5 9400 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z370A i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK Z270 i5 7600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Latitude 5310 2-in-1,13.3",FHD,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,TOUCH
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest