Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrystall
senior tag
válasz
elodman #7827 üzenetére
Angol fórumokon néztem megjelent ilyesmi kérdés, úgy hogy lehet-e szerezni Apple által elismert vagy certifikált programozói képesítést, de mindenütt azt írják ilyen nincs. Szóval itt erről a Developer Membership-ről mehet a ködösítés, nade az mégse egy hivastalos munkaviszony
Még mint Oracle fejlesztő mutatja be ezen kívül magát az úr, na kíváncsi vagyok abból ezek után mi igaz. Valamihez írt egy plugint, vagy mi...
-
Chrystall
senior tag
válasz
elodman #7825 üzenetére
Ezt a certified developert megtaláltam én is, de ez csak egy sima developer membership cucc, én is be tudok ide regisztrálni, meg bárki, az úriember viszont úgy tünteti fel magát az irományában, mintha az apple hivatalos programozói alkalmazottja lenne. De mikor ma felhívtam az Apple-t, ott azt mondták a mérnöki osztályon vannak náluk programozók, de titoktartás kötelezi őket, tehát elvileg nem nyilatkozhatnak arról mi a státuszuk, egyébként ilyen titulus nem létezik cégen kívüli részére. Szóval gyanítom a szóban forgó személy a Developer Membership-et akaja beállítani úgy, mint Hivatalos Apple Programozói munkakör.
-
Chrystall
senior tag
Sziasztok!
Az a kérdésem lenne, hogy létezik ilyen képesítés vagy cím, hogy "az Apple hivatalos programozója"? Egy magyar úriemberrel hozott össze a sors, és a képesítései közt ez áll így szó szerint, de van egy hivatalos Apple forgalmazó barátom, és ő azt mondja ilyen cím nem létezik, vagy ilyen "végzettség". Tud erről valamelyikőtök valamit, vagy hogy hol lehetne ennek utánakérdezni?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ASUS routerek
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- OLED TV topic
- Linux kezdőknek
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Elektromos autók - motorok
- Színhelyességre fókuszáló, menedzselhető monitorral jelentkezett a BenQ
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest