Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- sonar: Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
kutkut
addikt
válasz
kutkut
üzenetére
Sikerült, visszajött minden!

2 parancsot kellett kiadnom:
git reset HEAD *git checkout -- .Egyébként ezekről is volt lokális másolatom, csak gondoltam, ha már így alakult, megpróbálom megoldani verziókezelő használatával, ne mindig csak a commit/push parancsokat használjam.
A maradék projektekhez (ami nincs fent bitbucketen), meg majd hozzáadok kézzel 1-1 config fájlt, aminek csak annyit kell tartalmaznia, hogy milyen .Net verziót használok. 
-
kutkut
addikt
válasz
haxiboy
üzenetére
A "git pull" -ra azt írta, minden up to date.

Igazából ami fontos volt, megvan bitbucketen.
Épp állítgattam is vissza őket (undo changes), de csináltam egy hülyeséget, véletlenül rányomtam az "amend commit" -ra. Ekkor megpróbálkoztam ezzel (soft resettel visszaállni az "amend" előtti commitra). Most ott vagyok, hogy egy eggyel korábbi módosításaimat törölte (2 komplett solutiont), legalábbis commitra vár a törléssel.No, ezt hogy lehetne visszacsinálni?

-
kutkut
addikt
Sziasztok,
a következő problémám akadt: Windows 10-en nyomtam egy rendszer-visszaállítást (1 héttel ezelőttire), így az utóbbi 1 hétben módosított projektjeimnél (C#, Visual Studio) törlődtek az app.config fájlok.
Van arra mód, hogy ezeket visszaállítsam Visual Studio-val?
Egyszerű C# konzolos alkalmazások, így igazából ismert a hiányzó fájlok tartalma. Gyakorlatilag csak annyi információkat tartalmaztak, amit a VS alapértelmezetten generál új projekt létrehozásakor. Ezért gondoltam, hogy esetleg a Studioval újra tudnám generálni őket...
Vagy írjak egy scriptet, ami adott mappákba belerak 1-1 app.config fájlt a megfelelő tartalommal? (Mondjuk egyszerűbb lenne VS-ben kattintani egyet.) 
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

A maradék projektekhez (ami nincs fent bitbucketen), meg majd hozzáadok kézzel 1-1 config fájlt, aminek csak annyit kell tartalmaznia, hogy milyen .Net verziót használok.