- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutkut
addikt
válasz
kutkut #13956 üzenetére
Sikerült, visszajött minden!
2 parancsot kellett kiadnom:
git reset HEAD *
git checkout -- .
Egyébként ezekről is volt lokális másolatom, csak gondoltam, ha már így alakult, megpróbálom megoldani verziókezelő használatával, ne mindig csak a commit/push parancsokat használjam.
A maradék projektekhez (ami nincs fent bitbucketen), meg majd hozzáadok kézzel 1-1 config fájlt, aminek csak annyit kell tartalmaznia, hogy milyen .Net verziót használok.
-
kutkut
addikt
válasz
haxiboy #13955 üzenetére
A "git pull" -ra azt írta, minden up to date.
Igazából ami fontos volt, megvan bitbucketen.
Épp állítgattam is vissza őket (undo changes), de csináltam egy hülyeséget, véletlenül rányomtam az "amend commit" -ra. Ekkor megpróbálkoztam ezzel (soft resettel visszaállni az "amend" előtti commitra). Most ott vagyok, hogy egy eggyel korábbi módosításaimat törölte (2 komplett solutiont), legalábbis commitra vár a törléssel.
No, ezt hogy lehetne visszacsinálni?
-
kutkut
addikt
Sziasztok,
a következő problémám akadt: Windows 10-en nyomtam egy rendszer-visszaállítást (1 héttel ezelőttire), így az utóbbi 1 hétben módosított projektjeimnél (C#, Visual Studio) törlődtek az app.config fájlok.
Van arra mód, hogy ezeket visszaállítsam Visual Studio-val?
Egyszerű C# konzolos alkalmazások, így igazából ismert a hiányzó fájlok tartalma. Gyakorlatilag csak annyi információkat tartalmaztak, amit a VS alapértelmezetten generál új projekt létrehozásakor. Ezért gondoltam, hogy esetleg a Studioval újra tudnám generálni őket...
Vagy írjak egy scriptet, ami adott mappákba belerak 1-1 app.config fájlt a megfelelő tartalommal? (Mondjuk egyszerűbb lenne VS-ben kattintani egyet.)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- ÚJ Bontatlan Honor 400 Lite 8/256 Velvet Grey, Dual SIM
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest