- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
int value = (rand() * 11) / (RAND_MAX + 1);
Így egy 1 és 10 közötti véletlenszám tárolódik a value változóban.
Valaki ezt kicsit el tudná nekem magyarázni? Amit nem értek:miért kell a rand() fgv-t 11-el megszorozni? Hogy tudnám elérni azt hogy egy felső határt adjak meg a generálásnak? (azaz, hogy egy adott számnál ne generáljon nagyobbat) -
Szalma
őstag
(Ha UML, akkor inkább az ArgoUML-t javaslom. Ingyenes és szerintem jobb, mint a Rational Rose. Ugyanis szabványos fájlformátumba ment... http://argouml.tigris.org/
)
Szeretettel:
Szalma -
GuMipOkE
senior tag
Hát tényleg elég körülményes, de legalább az összes Formátumnak megvan a kódja. Szerencsére nem soxor használom ezt. Azért kellett a dBase4-es formátum, mert a table xls-t nem tud fogadni, csak dbf-et. A gyors adatbeolvasás érdekében használom a table-t, mert az excel-t utasitgatva eléggé lassú... Míg kiolvasok az excelből pár ezer számot, az akár percekbe is beletelik. Table-t használva 1 másodpercen belül megvan...
Sokat segítettél! Köszi! -
GuMipOkE
senior tag
Keeerály!!!
Köszi!
Ott rontottam el, hogy paraméterként az xlDBF4-t idézőjelek közé tettem, és nem a 11-et ítam oda.
Amúgy honnan lehet megtudni a formátumok kódját? Az excel helpjében nem találtam. Lehet, hogy elszántabban kellet volna keresni?
Tökre örülök!Már csak azt nem tudom, hogy hogy állítsam be az excelt, hogy ha valamire rákérdez (pl.
verwrite...), akkor mindig igennel menjen tovább.
Mégegyszer köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest