Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
JFL
csendes tag
Azért egy UML eszköznek nem az az egyetlen megítélési szempontja, hogy szabványos formátumba ment-e.
Erős költői túlzásnak érzem azt a kijelentésedet, hogy az ArgoUML jobb, mint a RR, szerintem nem ugyanaz a kategória a kettő. A RR-nak valóban vannak problémái a szabványokkal, az UML-t is kissé furcsán kezeli, a kódgenerálás sem a legjobb, de mindent összevetve azért egy nagyon nagy tudású és hasznos eszköz.
Egyébként meg ízlés kérdése, hogy ki melyik ilyen UML-izét használja, a Borland Together ControlCentere szerintem jobb, mint a RR, mások szerint meg nem. Ettól még mindkettővel remekül lehet dolgozni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Ritkaság! 17" Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% Áfás
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Erős költői túlzásnak érzem azt a kijelentésedet, hogy az ArgoUML jobb, mint a RR, szerintem nem ugyanaz a kategória a kettő. A RR-nak valóban vannak problémái a szabványokkal, az UML-t is kissé furcsán kezeli, a kódgenerálás sem a legjobb, de mindent összevetve azért egy nagyon nagy tudású és hasznos eszköz.