Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Inkább javasolnám a Google-t és az angol Wikipédiát, meg esetleg egyetemi jegyzeteket gráfalgoritmusokból.
De ami eszembe jut, azt leírom:
a) Vannak általános gráfokra használható ábrázolások, amikkel némely művelet könnyebb, némely bonyolultabb, de leírhatóak statikusan.
Az egyik ilyen a szomszédsági (adjacencia) mátrix, ami egy NxN-es (N = csúcsok száma) tömbbel megvalósítható. Nem kevésbé pazarló, mint az én tömböm, és nem is jó szvsz.
Másik az éllista, ami egy E méretű tömb (E az élek száma), és soronként azt írja le, hogy honnan-hova fut egy-egy él. C-ben például megvalósíthatod egy int[2][E] változóval.
Ez jó lehet, és emberileg is könnyebben kezelhető, cserébe lehet, hogy minden menügenerálásnál végig kell futnod a tömbön, keresve azokat az éleket, amik az aktuális csúcsból indulnak. Nekem perpillanat ez a legszimpatikusabb stratégia.
Van illeszkedési (incidencia) mátrix is, de az annyira nem passzol, hogy bele se kezdek.
b) Meg van az a verzió, hogy kihasználod a fa tulajdonságait, és például veszed a klasszikus naiv megoldást: a csúcs egy struct, benne pointerekkel, amik másik csúcsokra mutatnak. Ezt ROM-ba nehezebb rakni, és gyanúsan túl sok rizsa.
-
-
axioma
veterán
Annyit tennek hozza, hogy nem azon mulik, hogy kulon szaknak vesznek-e valamit, vagy kotelezoen valaszthato targyakkal operalnak. A 4-5. ev mar anno (98) is arrol szolt, hogy a 10-12 blokk kozul melyik 5-t vegzed el, bar nem is elte hanem jate.
Valamint nagyon csunya altalanositas, de szerintem valamilyen szinten a tud.egy-emeken a magasabb szintu programozas es az elmelet fele tolnak (progfejl, alg.elmelet), de nagyon keves - volt nekem legalabbis - a hardverkozeli tananyag es nulla elektromossag-fizika, mig a muszakin meg forditva jellemzo. Mondjuk nem is meglepo, a tud.egy.-en az elmeleti matek tanszekekbol alakult az IK, gondolom a muszakin is hasonloan egy korabbi meglevobol... -
axioma
veterán
Hat attol fugg, meloban me'g csak az elso hsz-edet lattam, epp irni akartam, hogy mar csak ceg szempontjabol is kis mellekfeladatoknal megengedheto, de ha tulvan egy (par) emberhonapon, akkor a ceg erdeke lenne, hogy ilyen ne maradhasson. A fejlesztest meg ugye verziokezeloben tartjak, hogy a duhos elbocsatott munkaero se tudja szetbarmolni.
De lehet hogy csak en dolgoztam tul specko helyeken (15 ev, 2 munkahely, 5 agazat/project).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Diabetes - Cukorbetegség
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Szólánc.
- Gyúrósok ide!
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bluetti AC70 1000W Power Station
- Erős gamer PC Ryzen 7 5800X / RX 6900 XT / Asus Prime B450-Plus / Jonsbo MOD 3 550 000 Ft
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- 20% karácsonyi akció Komplett asztali gép eladó (GTX 1060 6GB, i5-7500, 512GB SSD)
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DeepCool FK120 Performance Fan 3 Kit
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő