Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
McSzaby
üzenetére
Szerintem ennek a problémának nem az a helyes megközelítése, hogy egy alapvetően ipari igényt házilag próbáltok megoldani mindenféle ismeretek nélkül. Nehezen hiszem el, hogy 2015-ben ne lenne open source megoldás ennyi szerver távoli monitorozására és menedzsmentjére.
Az alacsony szintű implementációs részleteken filózás helyett inkább forráskutatást javaslok, lehetőleg külön kezelve a két feladatot – monitorozásra még én is ismerem a Papertrailt és a Munint, pedig nem vagyok sysadmin –, a beavatkozáshoz meg jó lenne tudni, mégis milyen műveletek kellenek. Nagy általánosságban az OpenLMI pl. egy érdekes projektnek tűnik.
-
jattila48
aktív tag
válasz
McSzaby
üzenetére
Akkor szerintem sima blokkolt TCP, esetleg thread pool-lal. Ha nincs egyszerre sok kapcsolat, és a kliensek viszonylag ritkán kapcsolódnak, akkor a thread pool sem szükséges. Lehet minden kapcsolathoz új thread-et indítani, ami a kliens feldolgozása után leáll. Ez a legkevésbé hatékony módszer, de a legegyszerűbb is. Ez is elég lehet neked.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Filmvilág
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Elektromos autók - motorok
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen monitort vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- Hibátlan, megkímélt! II Lenovo ThinkPad T540p II i7-4800MQ I GT 730M I 8GB I 240 GB I 15,6" FHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő