Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Shrike7973
üzenetére
Hasonló dolgokon gondolkodom én is. C++t kedvelem, és nekem is abban van kis munkatapasztalatom, de én audio codec-ekkel foglalkoztam, meg Inteles library-kkel. Tényleg rengeteg C++ állás van, de akkora a különbség közöttük, hogy nem olyan sima az átjárás közöttük, mint más nyelveknél. Ha megtanulok modern Java frameworköket és toolokat profin használni, akkor azt hiszem jóval több állás közül választhatok később, mintha elmélyülnék a codecek világában. Valószínűleg te is így járnál a GUI fejlesztéssel. Elég megnézni ezt az álláshirdetést. Ha elmélyülsz az itt felsorolt területek egyikében, nem fogsz automatikusan érteni a többihez is, így ha álláskeresésre kerülne sor, vagy találsz ilyen területen betöltetlen állást, vagy nem. Azt a következtetést vontam le, hogy a C++ a nagyon vakmerő embereknek való, akik a mának élnek.

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- PlayStation 5
- Lexus, Toyota topik
- Windows 11
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Napelem
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- További aktív témák...
- Hibás Processzorok! 8-14gen, illetve ryzen
- Apple iPhone 15 128GB gyári független szép állapotban GARANCIA: 1hónap DEÁK TÉRNÉL
- X1 Extreme Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H 32GB DDR4 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi