Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: A csodálatos mandarin
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
modder
aktív tag
válasz
martonx
üzenetére
Scooby dou: Kivéve, ha kiderül, hogy valami "legendary" nagy koponya vagy, mert akkor csinálhatsz egy játékot például, amivel híressé válasz

Amúgy, ha komolyan akarsz vele foglalkozni, csak akkor ne menj egyetemre, ha nagyon nem tudsz 3,5-4 évet rászánni pl. semmi támogatást nem kapsz otthonról, nem jutnál be államilag támogatottra (mérnök infora, mikor én kezdtem, elég alacsonyak voltak a ponthatárok), pénzt kell keresned, hogy eltartsd a családod.
Megjegyzem, ha nem vesznek fel államilag támogatottra, akkor még mindig ott van a diákhitel 2, ami nem az ördögtől való, és ez legalább olyan szakma, amivel ki is tudod termelni a törlesztőt (mérlegelni kell, hogy -2M forinttal kezded az életed, de olyan munkád lesz életed végéig, amivel többszörösét visszakeresed). ha felvesznek, akkor pedig diákhitel 1-ből szűkösen, de eltarthatod magad. Csak ehhez az kell, hogy tényleg komolyan veszed, és megcsinálod rendes képzési idő alatt, mert ha félúton elbuksz, akkor nyakadban a törlesztő és még munkát sem fogsz kapni.
Ha tényleg nem akarsz menni, akkor egy papírt pl. helyettesíthet, hogy amikor eljutottál a megfelelő szintre, open source projektekbe segítesz be. Ez ingyen munka, de ha szerzel 1-2-3 komolyabb, sokak által használt projektet, amibe tehetsz be kódot rendszeresen mondjuk egy évig, akkor az már jó reputáció. Egyébként én azt javasolnám, hogy menj legalább levelezőre. Ezt a képzést pedig csak egyetemen: Óbudai Egyetem, ELTE vagy BME, esetleg Szegedi?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- MSI GeForce RTX 3080 10Gb GAMING Z TRIO
- Sapphire Pulse 6800XT 16Gb Kitűnő! Ingyen posta!
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- 70" Interkativ Érintőképernyős Monitor / All In one PC - InFocus INF7021A Multi Touch
- Microsoft Surface Hub (v1) 1597 - 55" All in One PC - Érintőképernyős monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest