Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tamas60

csendes tag

válasz stevve #5186 üzenetére

Egy valamit nem szabad elfelejteni.
    Most a megrendelőnél van az a pénz amiből holnap a zsömlémet megvehetem. :) Ezt próbáltam megértetni a kollégáimmal, hogy nem azért van fizetés mert eljött a 8-a, hanem azért mert letettünk az asztalra valamit amiért pénzt kaptunk.
    Aki alkalmazásban áll annak nyűg a megrendelő, mert mindig csak a gond van vele.
    Semmi sértőt nem akartam írni, ha mégis sikerült akkor elnézést.

Azt hogy mi van a nagy cégeknél nem tudom, én mindig kicsi voltam, de ha nagyobb céggel hozott össze jobb sorsom, akkor mindig van valami ami miatt nem jutunk zöld ágra egymással.
    Példa a közelmúltból:
    Tudatlan és pongyolán megfogalmaztam mint is szeretnék, egy nagyobb cégnél. Négy fő hallgatja mit is szeretnék. Megértették, a kérdéseikből ez kiderült. Eltelt négy hét, de még nem kaptam árajánlatot a munkára. Rákérdezek mi a helyzet, hol akadt el a dolog. Javasolnak még egy megbeszélést. Megint négyen vannak velem, szembe. Ismét a modern kor összes vívmányával felszerelve, notebook, table pc. Ezzel a négy emberrel én még nem találkoztam és ők sem velem. Kezdődik elölről minden. Azóta eltelt két hét de még árajánlatom máig sincs.
    Hát nagyon akarni kell, hogy velük dolgoztasson az ember.
    Rosszmájú akarnék lenni azt mondanám többen itt dolgoznak a fórumozók közül. :-) De nekem ez az eszembe sem jutott.:-)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés