- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
tamas60
csendes tag
Egy valamit nem szabad elfelejteni.
Most a megrendelőnél van az a pénz amiből holnap a zsömlémet megvehetem.Ezt próbáltam megértetni a kollégáimmal, hogy nem azért van fizetés mert eljött a 8-a, hanem azért mert letettünk az asztalra valamit amiért pénzt kaptunk.
Aki alkalmazásban áll annak nyűg a megrendelő, mert mindig csak a gond van vele.
Semmi sértőt nem akartam írni, ha mégis sikerült akkor elnézést.Azt hogy mi van a nagy cégeknél nem tudom, én mindig kicsi voltam, de ha nagyobb céggel hozott össze jobb sorsom, akkor mindig van valami ami miatt nem jutunk zöld ágra egymással.
Példa a közelmúltból:
Tudatlan és pongyolán megfogalmaztam mint is szeretnék, egy nagyobb cégnél. Négy fő hallgatja mit is szeretnék. Megértették, a kérdéseikből ez kiderült. Eltelt négy hét, de még nem kaptam árajánlatot a munkára. Rákérdezek mi a helyzet, hol akadt el a dolog. Javasolnak még egy megbeszélést. Megint négyen vannak velem, szembe. Ismét a modern kor összes vívmányával felszerelve, notebook, table pc. Ezzel a négy emberrel én még nem találkoztam és ők sem velem. Kezdődik elölről minden. Azóta eltelt két hét de még árajánlatom máig sincs.
Hát nagyon akarni kell, hogy velük dolgoztasson az ember.
Rosszmájú akarnék lenni azt mondanám többen itt dolgoznak a fórumozók közül. :-) De nekem ez az eszembe sem jutott.:-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch
- iPhone topik
- Óra topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest