- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
kétlem, hogy a magyar nyelv szókincse elégtelen lenne.
De nem a magyar nyelv szókincse, hanem a magyar nyelv szókincse mínusz ez ittenke. Legalábbis ebben a fórumban. Nyilván a saját webhelyemen nagyobb a mozgástér. De azért a valóság bármelyik szegmensét nem lehet ott sem leírni.
De hogy maradjunk az itteni fórumnál, én azon is csodálkozom, hogy ez a posztod megmaradhatott. Ha én írtam volna, akkor lehet, hogy nem maradt volna meg...De pl az önkiszolgáló kasszák esetén sem értem, hogy miért nem jutott senkinek az eszébe az, hogy legkésőbb a nyugta nyomtatása előtt árucikkenként összesítenék a darabszámot. Csak ezzel mennyi papírt meg lehetne takarítani országosan? Hozzáteszem, hogy ezt nem csak az önkiszolgáló kasszákra, hanem a hagyományos pénztárakra is lehetne alkalmazni. Összefutottam olyan pénztárossal is, aki 14 darab táblás csokit egyesével csippantott le(úgy, hogy én 2 x 7 - es sorba készítettem elő neki). Na, aaz ilyeneket is kiszűrhetné a program. Azért nem mind1, hogy 14 sorba nyomtatja ki a gép, vagy max. 2 sorban. Közben meg a takarékoskodásról csevegnek az okosok(elektromos autó, zöld energia, szelektív hulladék gyűjtés stb...).
Mondjuk ezt pont le lehet írni itt is sztem. Nyilván olyant nem írok le, amit nem engednek meg, mert annak poszt törlés + kitiltás az eredménye.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ASUS TUF FX505DU - 15,6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 7-3750H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB 6400MHz / B650 WiFi / 1TB Gen4 / 750w GOLD! BeszámítOK
- T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest