- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
>Az nem biztos. Hazudni is lehet róla.
De akinek hazudnak, abban a jelenben csak annyi történik, hogy valaki mondta. Az lehet igaz is, meg nem is. De az ő jelenében csak a beszéd van jelen.
Elméletben nem számolhatnák fel az egész szálat. Ugyanis adott, hogy mennyi százalékot számolhatnának el hulladéknak(ez függ az adott elem hosszától, és attól is, hogy szélezetlen vagy szélezett fűrészáruról beszélünk). A gyakorlatot persze nem tudom. Lehet, hogy az van, amit mondasz(ill. írsz).
Az a helyzet, hogy minden szakmának(vagy annak titulált dolognak) meg vannak a maga módszerei, hogy hogy vágják át az "ügyfeleket". Pl. ha jól értelmezem, akkor itt is átvágják az ügyfeleket. Mert nem látom, hogy szerepelne ott, hogy a feladat megoldhatatlan. Sőt! Optimális hatékonyságú vágási tervről ír. Legalábbis nehezen tudom elképzelni, hogy megoldották a problémát. Ez inkább csak valami vágásokat nyilvántartó programnak nevezhető szerintem...>Mindegy, hogy 1 darabban marad meg 3 méter, vagy 50 darabban.
Akkor már megint ott tartunk, hogy szükség van-e egyáltalán a gépre ehhez? Mondjuk anno még a másik fórumon abban tévedtem, hogy akkor még nem gondoltam volna, hogy a véletlennel "viszonylag elfogadható" terveket lehet találni. De nem az optimálist.
Itt kérdeztem sztanozs-t, hogy akkor mi a kritérium. Még választ nem kaptam rá. Szerintem az egyetlen elfogadható kritérium az, hogy minél kevesebb és minél hosszabb leeső darabok legyenek. De lehet mondani más kritériumot is. Ha valaki értelmes, és a program számára végrehajtható kritériumot mond, akkor meggyőzhető vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Windows 11
- Micro Four Thirds
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Google Chrome
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik
- További aktív témák...
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest