Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
- Őskoczka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
repvez #18680 üzenetére
>...mert neked, megvoltak azoka a lehetőségeid, hogy a PC-vel egyutt fejlödtél és tanultad a nyelveket folyamatosan...
De azért az ugye megvan, hogy én a számítógépekkel együtt nőttem fel, és egy generációnyi időt szántam rá arra, amire te egy puhára kipárnázott fél éves tanfolyamnyit sem szeretnél rászánni, csak nyafogsz, hogy akarod ugyan azt az ismerethalmazt? Csak ami időt itt fórumozással eltöltöttél, kezedbe vehetted volna mondjuk ezt a könyvet (tuti megvan e-boltban is valahol, úgy "olcsóbb"), és már előrébb lennél.
Ha csak keseregni gondoltál tanulás helyett, hogy ugyan miért nem tökéletes a világ (ha láttál bárhol tökéletes világot, szólj nekem is, én is szívesebben élnék ott), akkor a tanulás felejtős. Próbálj meg valami teljesen mást. Upwork vagy hasonló freelancer site, bedobod nekik a problémát, és kész megoldást kérsz. Valamennyi pénzért biztosan lesz segítség.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Lenovo V110 i3 6006U / 8GB Ram / 256SSD / Win10, gyári töltő
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 5060 + Garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro 256GB, MINDEN SZÍN, BONTATLAN
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest