Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiell
veterán
válasz
axioma #14494 üzenetére
Nálunk úgy ment (piacvezető szállásközvetítőoldal - és itt globális piacról beszélünk, euromilliárdokkal, és nem a booking hanem a másik
), hogy egy featureért a developer volt a felelős a groomingtól a releaseig. Volt business analyst meg product owner, akiket lehetett a contextről meg business caseről kérdezni, de minden developmnet/testing a developer feladata volt.
Szóval a gyakorlatban: megkapta a dev a ticketet, és tegyük fel h ez jól definiált, érthető, dolgozható ticket volt. Megírta a BDD-szerű UI testet, illetve TDDvel a system testet. Majd elkezdett kódolni, folyamat írta a failelő integration/unittesteket TDD szerint, amiket szépen zölddé tett, és a végén így kizöldültek a system/UI tesztek - ezáltal kész volt a development. Ezután manual testing test enven dev által + BO által. Ha ez így zöld volt, akkor mehetett a release cycle többi részére a cucc.
Persze ez így némileg le van egyszerűsítve a példában, de kb ez volt.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest