Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ezekiell #14304 üzenetére
Munka mellett szerintem is lehetetlen, főleg, ha semmi előképzettséged sincs. Nem tudom, hogy itt adnak-e házit, ha nem az elég gáz, ha igen akkor napi kb. 2óra +ra számítani kell.
Egyébként most kezdtem el az újratervezés programban a tananyagot, elég korrekt a videó sorozat, még úgyis van benne új dolog, hogy több mint fél éve tanulok fizetős suliban, illetve pti szakon egyetemen már 2évem kész van. Elég jól meg fogják szűrni ezzel, hogy ki veheti majd igénybe a támogatást. Szerintem a jelentkezők (gondolom 100ezer+) 95%-a simán le fog morzsolódni, a maradékot meg majd olyan feltételekkel fogják redukálni, hogy nagyon nehezen juss a támogatáshoz. Ami egyébként várható is, mert az állam se hülye, hogy milliós képzéseket osztogasson több tízezer embernek.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ÚJ, ÚJSZERŰ GARANCIÁLIS MARANTZ CD 6007 eladó.
- Apple iPhone 15 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, natúr titán)
- új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- újszerű 15 hüvelykes MacBook Air M3 16GB 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- új iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia adapter
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3291
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest