Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!

Új hozzászólás Aktív témák

• petyus_

senior tag

válasz Vision #13301 üzenetére

Egy ismerősöm járt a Codecoolhoz, ott ha jól tudom az van, hogy egy hét tantermi oktatás, utána egy hét otthoni munka, ez megy egy évig, utána fél év gyakorlat. A tantermi oktatás pedig úgy megy, hogy videókat néz mindenki egyénileg, illetve kisebb feladatokat kell megoldani, ha kérdés van, akkor lehet kérdezni a mentoroktól. Illetve náluk a mentorok mentorok minden nap tartottak egy órát, amikor az éppen aktuális témáról beszéltek. Tehát azért nem teljesen egyéni. (többi helyen is így megy szerintem, sehol nincs frontális oktatás).

• K1nG HuNp

őstag

válasz Vision #13301 üzenetére

en pl elozo nyaron ugy kerultem be ceghez, hogy elmondtam interjun, hogy 1 sor javat nem irtam meg. es mire vege volt az internshipnek kiderult, hogy kb. nem is szarmazott hatranyom belole. mi spring backend - js frontend stackel csinaltunk webalkalmazasokat es pl. sokkal fontosabb volt a tervezesi mintak ismerete es az, hogy hogyan kell valamit ertelmesen strukturalni ahelyett, hogy mennyire ismerem a javat.

szoval veszekednek azzal, hogy pont a nyelvismerettel de semmi massal mar meg lehet csipni egy junior pozit, bar amekkora munkaero hiany van manapsag meg ossze is johet..

--

amugy en azt nem ertem, hogy miert javat tanitanak egy ilyen helyen. ha valahol javaig el akarnak jutni ertelmes szinten azt c-nek kellene kezdeni, onnan c++ es onnan java, vagy kulonben el sem tudom kepzelni, hogy hogyan ismerne meg egy ember behatobban a programozas alatt huzodo dolgokat.

en siman inkabb jst tanitanek es nodejs backendel mar lehet azert kalapalgatni dolgokat, amire a frontend meg mondani sem kell hogy mar ismeros lesz legalabb a nyelv miatt. foleg ugy, hogy manapsag mar a legdurvabb oldalak alatt is node kattog, pont most mutatta be a head of development arc a sziget/strand/balatonsound alatt futo kis node motort egy eloadason egyetemen, amit csucsidoben 0,5millio user tolt es kb egy macbookrol vigan futott.

Új hozzászólás Aktív témák