- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Napkollektor - csak úgy
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
IMIIKE1998 #12927 üzenetére
"Annyit tudok, hogy ez nem az a szakma, amit az egyetemen tanulnak meg az emberek": rosszul tudod.
rendesen programot fejleszteni az egyetemen tanulnak meg az emberek.
kódot barkácsolni meg lehet tanulni egyetem nélkül is, csak nem érdemes.szerintem hanyagold.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
IMIIKE1998 #12927 üzenetére
A default válasz, hogy kell a matek...Viszont attól dügg mit akarsz programozni, játék hát passz, most volt nekem egyetemen, nyilván alap kis 2D játékokat csináltunk, de ott ha nem akartam megérteni a hátterét akkor használni könnyű volt
Van az a unitys képzés, az Otherworldos faszi tartja, ahogy tudom nem olcsó, de ott kipróbálhatod, de am asszem BME-n van már játékfejlesztés szak
Érdekességképp, én 2-szer éretségiztem matekból, egyszer kettes, másodszorra 3 lett, egyetemen a matek tárgyakat viszont átlag 4 re hoztam
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- OLED TV topic
- HBO Max
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- REpont és hulladékgazdálkodás
- További aktív témák...
- DJI FPV Combo drón szett - új állapotban
- Eladó ddr5 ram
- Újszerű! Garanciális ! SteamDeck 512GB OLED /Dobozos!/Tartozékokkal/
- !! Újszerű Garanciális !! MSI RTX 4060 8GB /Dobozos!/Beszámítás! Posta lehetséges!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest